מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרן24/12/2007
האם מותר לעשות פילינג כל יום או שזה פוגע בעור? יש לי הרבה כתמים מחצ'קונים ואני רוצה להוריד אותם כמה שיותר מהר. פילינג כל יום דווקא יעשה את העבודה, לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן
רוית אסף26/12/2007היי רן,
ראשית אני ממליצה להיוועץ ברופא עור או קוסמטיקאית רפואית. קשה לי לענות, היות ואני לא מכירה את עורך ואת סוג הכתמים/ הפצעים שיש לך. עקרונית כשיש פצעים אז לא משתמשים בפילינג גרגירים שעלול לפצוע את הפצעים ולפעור אותם, אלא בפילינג ביולוגי על בסיס משחתי. מטרת הפילינג להסיר את שכבות הליכלוך מין העור ולנקות את הנקבוביות. לא מומלץ להשתמש בפילינג על בסיס יומי, אלא פעם בשבוע ולסיים את הטיפול במסכה מזינה. אבל יש סוגים שונים של פילינגים ולכן כדאי שרופא או קוסמטיקאית מוסמכת ימליצו לך.
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
נועה קוסמטיקה26/12/2007יש אפשרות להשתמש בסוגים שונים של פילינג - הכל תלוי במצב העור שלך.
פילינג גרגרים לשימוש יומיומי הוא אגריסיבי מידי, אבל יש סוגים שונים של פילינג (גם בצורה נוזלית וגם במי פנים) לפתרון של כתמים.
יש לאבחן את מצב העור כדי להתאים את הטיפול למטרה להשגת תוצאות מירביות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)