שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רן
    24/12/2007

האם מותר לעשות פילינג כל יום או שזה פוגע בעור? יש לי הרבה כתמים מחצ'קונים ואני רוצה להוריד אותם כמה שיותר מהר. פילינג כל יום דווקא יעשה את העבודה, לא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרן

רוית אסף
    26/12/2007

היי רן,

ראשית אני ממליצה להיוועץ ברופא עור או קוסמטיקאית רפואית. קשה לי לענות, היות ואני לא מכירה את עורך ואת סוג הכתמים/ הפצעים שיש לך. עקרונית כשיש פצעים אז לא משתמשים בפילינג גרגירים שעלול לפצוע את הפצעים ולפעור אותם, אלא בפילינג ביולוגי על בסיס משחתי. מטרת הפילינג להסיר את שכבות הליכלוך מין העור ולנקות את הנקבוביות. לא מומלץ להשתמש בפילינג על בסיס יומי, אלא פעם בשבוע ולסיים את הטיפול במסכה מזינה. אבל יש סוגים שונים של פילינגים ולכן כדאי שרופא או קוסמטיקאית מוסמכת ימליצו לך.

בהצלחה...
    רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג

נועה קוסמטיקה
    26/12/2007

יש אפשרות להשתמש בסוגים שונים של פילינג - הכל תלוי במצב העור שלך.
    פילינג גרגרים לשימוש יומיומי הוא אגריסיבי מידי, אבל יש סוגים שונים של פילינג (גם בצורה נוזלית וגם במי פנים) לפתרון של כתמים.
    יש לאבחן את מצב העור כדי להתאים את הטיפול למטרה להשגת תוצאות מירביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו