מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המזוודה לא מכילה מספיק הדברים ו..שלי09/04/2011
שלום.
נרשמתי לית ספר האיפור אצל רוית אסף.
באתר רשום שהמזוודה מכילה קונסילר ולא קיבלתי קונסילר לא אני ולא אף אחת
מהתלמידות הנוספות.
וצריך להוסיף המון מוצרי איפור למזוודה וזאת הוצאה כספית דיי גדולה ביחס לתשלום עבור הקורס.
ועוד משהו הייתי מעוניינת שהמורים ילמדו כמה שיטות בשיעור ולא שיטה אחת.
שיתנו כמה סגנונות וטכניקות לאיפור בכל שיעור ושיעור ואז התלמידות כבר יבחרו בעצמן מה מתאים להן או מה פחות.
סך הכל הבית ספר בסדר אבל ציפיתי לקצת יותר רמה גבוהה.
אשמח לתגובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המזוודה לא מכילה מספיק הדברים ו.. - תגובה
רוית אסף10/04/2011שלי, שלום...
ראשית, המזוודה מכילה הרבה מוצרים, אלא אם לקחת מזוודה בסיסית (גם מחיר הקורס בהתאם..). מהבנתי לקחת מזוודה משודרגת בשווי של כ- 7000 ש"ח. במזוודה אכן מצויין שמקבלים מייקאפ נוזלי/ קונסילר. אם לא קיבלת קונסילר, אזי קיבלת מייק אפ נוזלי. זה בהתאם למלאי הקיים מעת לעת. אגב, מייקאפ נוזלי יקר יותר מקונסילר...
על כל פנים, את מוזמנת לפנות למנהלת הסניף בו נרשמת והיא תענה לפנייתך בשמחה רבה.
לעניין מגוון המורים- זה בדיוק מה שקורה!!! יש מורה מוביל אחד בכל קורס ואליו מצטרפים מורים נוספים , המלמדים ע"פ שיטות וטכניקות שונות.
באיזה סניף נרשמת???
בהצלחה יקירה!!!
בברכה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזוודת איפור
שושנה30/05/2011אני נרשמתי בסניף באר שבע והתחלתי ללמוד לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה
באיל מיקיאז לא מקבלים בכלל מזוודה !!!!!!הן צריכות לקנות הכל!!!
דוקא קיבלתי הרבה מוצרים במזוודה....
לגבי המורים - אצלנו בכיתה עכשיו התחילו להיכנס שאר המורים וזה פחות מבלבל ככה
דרך אגב ,ליאור כהן ובן רביבו מדהימים!!!!!!
אני ממליצה!!!!!!!!!
הבנתי רוית שגם את תלמדי אותנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזוודת איפור - תגובה
רוית אסף31/05/2011היי שושנה,
אכן יש לנו מורים מהטובים שיש!! אם רק התחלת את הקורס, עוד צפויות לך הפתעות... אני מלמדת גם, לרוב בחלקו היותר מתקדם של הקורס.
שמחה לשמוע את תחושותייך מהקורס,
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל ירין שחף מקבלים הכל כמעט...
אורלי24/06/2011ולא צריך להוסיף כמעט שום דבר..
מכילה הכל...
מומלץ אני לומדת שם.
שלא לדבר על הטכניקה שהם מאפרים כל עיין במראה אחר
וחושפים בשיעור אחר 2 מראות איפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)