מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האיפור גורם לי לדמעות בעינייםמנגו28/04/2011
שלום וברכה!
אני חדשה כאן, ושמחה להצטרף.
רציתי לשאול האם ידוע למישהי על תופעה של דמעות ועיניים אדומות לאחר איפור (זה נראה כמו דלקת או אחרי בכי).
אני מגיבה כך לאיפור אך ורק כשאני מתאפרת בשעות הבוקר, כשאני קמה משנת הלילה.
כלומר, עם איפור לאחר מכן לאורך שאר היום אין לי בעיה כלל.
כל מוצרי האיפור שלי תקניים ומעולים מחברות מוכרות.
זה נשמע מוזר, אך נדמה לי שדווקא המייקאפ הוא האשם (למרות שתמיד נוטים להאשים קודם את איפור העיניים), כי כשאני שמה רק עיפרון בבוקר אין לי שום בעיה.
מה דעתכן / עצותיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיפור גורם לי לדמעות בעיניים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור02/05/2011שלום וברוכים הבאים!
לגבי איפור יתכן וזה המייק אפ. בשעות שאת מציינת העיניים יותר רגישות לאיפור.
יכול להיות גם שיש לך רגישות לאחד המרכיבים של האיפור.
תנסי לעשות שינוי קל באיפור ובהדרגה ,כלומר פעם לשנות את המייק אפ, פעם המסקרה לאט לאט להחליף כל פעם את האיפור עד שתביני מה הגורם לרגישות.
שיהיה לך טוב!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)