מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסיון07/01/2008
בת 28, עור רגיל עד שומנית, חצ'קון סורר מידי פעם (אזור ה-T). מתאפרת מידי יום, לא כבד.
לפני שבוע וחצי קניתי 3 מוצרי קליניק ANTI BLEMISH SOLUTIONS. זה אומר: סבון מוצק, מי פנים וקרם לחות (שלושתם מהסדרה הזו) ואני משתמשת בהם בוקר וערב.
בנוסף, קניתי היום (ואני מתנצלת מראש על השמות העממיים... גם לחשבון הבנק יש מה לומר) מסכת סאונה חמה לפנים PURE של גרנייה וכן ג'ל גרגירים לניקוי עמוק PURE ZONE של ל'אוריאל.
שאלותיי:
1. מתי להשתמש בפילינג ובמסכה? האם בין הסבון פנים למי פנים או שזה בא במקום אחד מהם?
2. והאם להשתמש פעם בשבוע בכל אחד מהם (כלומר, יום שני פילינג ויום חמישי מסכה...)?
3. ועוד סתם, אם אני כבר פה: העור שלי נראה ממש פגום, נקבוביות ענקיות כאלה (אם אני מזהה נכון). יש מה לעשות? כי מכל מה שקראתי גיליתי שאין מה לעשות על נקבוביות?...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון...
רוית אסף09/01/2008היי סיוון,
אז ככה, לעניין השימוש בפילינג ומסכה, עקרונית שימוש אחת לשבוע מספיק, הפילינג חודר עמוק יותר לשכבות העור ולכן מנקה ביסודיות יותר מכל תחליב או ג'ל שמסיר את שכבות הלכלוך העליונות בלבד. ישנם סוגים שונים של פילינגים: על בסיס גרגירים או משחתי (פילינג ביולוגי- למי שסובלת מעור מגורה, פצעונים וכו'), מרחי את הפילינג על פנייך, המתיני שיתייבש וגרגרי בעדינות, לאחר מכן, מרחי מסכת הזנה, שמטרתה להזין את העור ו"לסגור" את הנקבוביות הפעורות ש"נפתחו" בשלב הפילינג.
סבון פנים / מי פנים מיועדים כאמור לנקיון שטחי ליום יום.
נושא הנקבוביות הפעורות, אכן שכיח בקרב רבות, זה די סוג של עור, בעיקר שומני. את יכולה לצמצם ע"י שימוש במסכה המיועדת לנקבוביות פעורות, יש כל מיני מסכות מתקלפות שיעילות לעניין זה.
יום מקסים ויפה....
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכת הזנה
נועה קוסמטיקה13/01/2008מיועדת לעור יבש, מבוגר, חסרת לחות בצורה קיצונית - בשום אופן לא לעור צעיר, עם פצעונים .
מסכת הזנה מכילה שמנים בריכוז גבוה - שלא כמו מסכת לחות שמכילה מים בעיקר ושומרת מפני התייבשות העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)