שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    סיון
    07/01/2008

בת 28, עור רגיל עד שומנית, חצ'קון סורר מידי פעם (אזור ה-T). מתאפרת מידי יום, לא כבד.

לפני שבוע וחצי קניתי 3 מוצרי קליניק ANTI BLEMISH SOLUTIONS. זה אומר: סבון מוצק, מי פנים וקרם לחות (שלושתם מהסדרה הזו) ואני משתמשת בהם בוקר וערב.

בנוסף, קניתי היום (ואני מתנצלת מראש על השמות העממיים... גם לחשבון הבנק יש מה לומר) מסכת סאונה חמה לפנים PURE של גרנייה וכן ג'ל גרגירים לניקוי עמוק PURE ZONE של ל'אוריאל.

שאלותיי:
    1. מתי להשתמש בפילינג ובמסכה? האם בין הסבון פנים למי פנים או שזה בא במקום אחד מהם?

2. והאם להשתמש פעם בשבוע בכל אחד מהם (כלומר, יום שני פילינג ויום חמישי מסכה...)?

3. ועוד סתם, אם אני כבר פה: העור שלי נראה ממש פגום, נקבוביות ענקיות כאלה (אם אני מזהה נכון). יש מה לעשות? כי מכל מה שקראתי גיליתי שאין מה לעשות על נקבוביות?...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לסיוון...

רוית אסף
    09/01/2008

היי סיוון,

אז ככה, לעניין השימוש בפילינג ומסכה, עקרונית שימוש אחת לשבוע מספיק, הפילינג חודר עמוק יותר לשכבות העור ולכן מנקה ביסודיות יותר מכל תחליב או ג'ל שמסיר את שכבות הלכלוך העליונות בלבד. ישנם סוגים שונים של פילינגים: על בסיס גרגירים או משחתי (פילינג ביולוגי- למי שסובלת מעור מגורה, פצעונים וכו'), מרחי את הפילינג על פנייך, המתיני שיתייבש וגרגרי בעדינות, לאחר מכן, מרחי מסכת הזנה, שמטרתה להזין את העור ו"לסגור" את הנקבוביות הפעורות ש"נפתחו" בשלב הפילינג.
    סבון פנים / מי פנים מיועדים כאמור לנקיון שטחי ליום יום.
    נושא הנקבוביות הפעורות, אכן שכיח בקרב רבות, זה די סוג של עור, בעיקר שומני. את יכולה לצמצם ע"י שימוש במסכה המיועדת לנקבוביות פעורות, יש כל מיני מסכות מתקלפות שיעילות לעניין זה.

יום מקסים ויפה....

רוית אסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכת הזנה

נועה קוסמטיקה
    13/01/2008

מיועדת לעור יבש, מבוגר, חסרת לחות בצורה קיצונית - בשום אופן לא לעור צעיר, עם פצעונים .
    מסכת הזנה מכילה שמנים בריכוז גבוה - שלא כמו מסכת לחות שמכילה מים בעיקר ושומרת מפני התייבשות העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו