מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוית, את הכי יפה בארץ!אריאלה20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה! איזה כייף שיש פירגון....
רוית אסף21/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רוית. המון מזל טוב ויש לי שאלהאריאלה19/11/2007
לאחרונה עברתי סטיילינג בעזרת סטייליסט מקצועי. התוצאות נפלאות, אך אני חוששת
שאצטרך להשתעבד אליו לכל חיים כדי לקבל טעם אופנתי. האם ניתן ללמוד להתלבש נכון?
ואם כן, איפה?
תודה רבה, כלנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארילה- להתלבש נכון ולבד!
רוית אסף20/11/2007אריאלה יקירתי, שלום רב!
ראשית תודה על המחמאה, זה ממש מחמם את הלב.
אני שמחה שנעזרת בשירותיו של סטייליסט מקצועי, שהדריך אותך לגבי סגנון הלבוש והתאמתו לאישיותך ונתונייך הטיבעיים. אין סיבה שתצטרכי להשתעבד לו כל חייך, אני מניחה שקיבלת טיפים וכלים מקצועיים שיעזרו לך להסתדר לבד ע"פ הכוונתו המקצועית. אולם, אם את מרגישה שאינך בטוחה עדיין, בקשי ממנו שיערוך עבורך טבלה מסודרת ע"פ קשת הצבעים המתאימה לך, גזרות, סגנונות, תכשיטים ואביזרים נלווים. לכי איתו לערוך קניות, כך שתכירי את סגנונות האופנה שלך. אני ממליצה לך להציץ ביחד איתו במגזינים ולהתרשם ממה שמתאים עבורך. על כל פנים, הכי חשוב למצוא את האיזון בין תכתיבי האופנה לנתונייך הטיבעיים. בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סודות היופיתמי19/11/2007
רווית שלום,
מה הן סודות היופי?
האם הטבע נתן לכל אחת את מה שנתן וקשה להפוך בחורה נמוכה עם אגן רחב וציצי קטן למישהי יפה?
לא נראה לי שאיפור יהפוך מישהי בעלת ציון 5 ל - 10.
אם כן, מה דעתך, מה הכי משמעותי מעבר לניתוח פלסטי?
אשמח לדעת את דעתך... אולי יש לי עוד תקווה :-)
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פלסטי יעשה אותך יפה?
אריאלה20/11/2007אולי באמת תנסי לפני כן לטפח את עצמך, שיער, ציפורניים, ביגוד מתאים למידותייך, זה עולה
פחות ומסוכן פחות , מלהתחיל לחתוך לעצמך את הצורה.
שאיבות, סיליקון, בוטוקס, זה ממש רק למי שאין לה חזה בכלל, לא משתמשת בקרמים ממצקים,
ולא עושה פעילות גופנית.
כדאי לנסות את הדברים הללו לפני.
עצה חברית, קושקוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית, מה דעתך?
תמי20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי- האמיני בעצמך!
רוית אסף20/11/2007תמי שלום רב!
אני באמת מאמינה שסודות היופי זה מושג שכל אחת ממציאה לעצמה. אחת אוהבת חזה גדול, השניה מעדיפה קטן וכו'. כך שהיופי הוא באמת בעיני המתבונן, אבל בעיקר חשוב שתהיה את שלמה עם עצמך. לעניין ניתוחים פלסטיים, תלוי מה באמת מפריע לך, חזה קטן כנראה כבר לא ישתנה ולכן אם ניתוח להגדלת חזה ישפר את הרגשתך ובטחונך, אז אני בהחלט בעד. (אגב, אני כמובן ממליצה להגיע למרכזים הטובים ביותר לאחר בדיקה יסודית). בבתי הספר שלי אני נתקלת לא מעט בנשים שעוברות "מהפך" וזה מדהים עד כמה צבע שיער נכון, איפור נכון ולבוש נכון לנתונייך ואישיותך מחולל פלאים למראה. בקיצור, המלצתי דומה לשל אריאלה. את יכולה להעזר באנשי מקצוע שיתאימו עבורך את המראה הנכון. אגב, איפור לא נועד לשנות את פנייך, אבל בהחלט נועד להדגיש את היפה ולטשטש את הפחות יפה. אני מזמינה אותך אליי לקורס איפור אישי מתנה באחד מסניפיי, בו תלמדי את רזי הטיפוח והאיפור המותאמים לנתונייך הטיבעיים ותתפלאי כמה ניתן ליצור אשלייה של שינוי ע"י טכניקה נכונה. בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי- כנסי
יסמין21/11/2007היופי הוא באמת בעיני המתבונן..
יש הרבה אנשים שיחשבו שאגן רחב וציצי קטן זה דבר מושלם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני - ציצי קטן זה יפיפיה
נעמה ל.21/11/2007אני חושבת שגברים לא מבינים כלום. ציצי קטן ומוצק זה כל כך הרבה יותר יפה... לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא!
דנה21/11/2007חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אינדיבודאלי..
יסמין22/11/2007זה תלוי בגוף..מישהי קטנה עם חזה גדול זה מכוער..הכל זה עניין של פרופורציות..
וחזה קטן זה גם הרבה פחות בעיות..כמו כאבי גב ועד שמוצאים חזיות מיוחדות לחזה גדול..בקיצור חזה גדול זה לא כזה ביג פאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם טעם וריח אין להתווכח!!
רוית אסף22/11/2007בנות יקרות,
אני לגמרי מסכימה עם תגובתה של כל אחת מכן. הכי חשוב שתהיינה שלמות, מסופקות ומאושרות.
יום נפלא ויפה....
שלכן,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)