מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת צבעי איפוררוני28/11/2007
רווית שלום,
קודם כל ברכות לפורום החדש, את ממש מהממת :-)
שאלתי היא, כיצד כדאי לבחור את צבעי האיפור ה"נכונים". אני יודעת שזה תלוי באופנה / בצבע העור / יום - לילה, אך בכל זאת, מה את אומרת.
תודה, נשיקות
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני- התאמת צבעים
רוית אסף01/12/2007רוני, שלום רב,
תודה על הברכות. לעניין בחירת צבעים, זו תורה שלמה אך לא מסובכת מדי.... עקרונית, יש אופנות שונות באיפור (צבעי חורף, קיץ וכו'), אולם חשוב ש"האופנה" גם תתאים לנתונייך הטיבעיים. כך שצבע וגוון האיפור יתאימו למבנה וצבע עינייך, לגוון עורך, צבע שיערך וכמובן לאישיותך. רצוי להתחשב גם בלבוש. יש הבדל בין איפור טיבעי ליום ואיפור חזק ודומיננטי יותר לערב.
באופן עקרוני, להבלטת העין, נשתמש בצבע מנוגד.
אם תצייני את גוונייך, אשמח למקד יותר את תשובתי ע"פ קשת הצבעים המתאימה עבורך.
בברכה,
שלך,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי רויתוש, איך נרשמים למאפר נולד?אריאלה25/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאפר נולד- התחרות
רוית אסף25/11/2007היי אריאלה,
רשימת המועמדים למאפר נולד כבר נסגרה, עוד לפני עליתו של הפורום לאויר, אבל אני אשמח לראותך במסיבה עצמה, שתערך לכבוד התחרות. sorry ממי, בשנה הבאה אעדכן בזמן האודישנים.
לילה טוב,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפורשרון24/11/2007
רוית שלום,
רציתי לדעת האם באמת יש הבדלים בין מוצרי האיפור היקרים לבין הזולים יותר? הבדל בחומרים וכמובן בתוצר הסופי?
לדוגמא סומק של חברת גייד, קרליין וכו' לבין היקרים יותר כמו קליניק,
לנקום? כאשר שתי נשים מאופרות אחת במוצרים זולים יותר והשניה במוצרים יקרים האם יראו זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בין חברות איפור.
רוית אסף25/11/2007היי שרון.
שאלה מצויינת!! עקרונית יש הבדלים בין חברות האיפור. מוצרי איפור מקצועי אמידים יותר, מרוכזים יותר ודחוסים יותר, אבל לא תמיד ההבדל הוא בגלל המחיר, לעיתים תמצאי אותו מוצר באריזות שונות ובמחירים שונים. חשוב לבדוק את המוצר, לדוגמא צלליתאבן/ סומק - יש לבדוק את דחיסות המוצר, שהפגמנט חזק ויציב ולא חלש ומתנדף. אני יכולה לומר לך שלפני שהוצאתי את ליין האיפור שלי, בדקתי עשרות חברות גם מקומיות וגם בינלאומיות ויש מוצרים יותר טובים ופחות טובים בכל החברות. מה שחשוב הוא לנסות ולבדוק. גם המאפרים הכי טובים מחזיקים בתיק האיפור שלהם הכל מהכל.
שלך,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי רוית. ידוע לך כיצד מבהירים עור?אריאלה23/11/2007
יש לי כתמים משימוש בגלולות. איך אני מצליחה להחזיר את העור הקודם שלי?
תודה ובאהבה, אריאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיגמנטציה
רוית אסף23/11/2007היי אריאלה,
את בטוחה שהכתמים הינם משימוש בגלולות?, זה אומנם ידוע שחלק מתופעות הלוואי של הגלולות, זה פיגמנטציה, שמתבטאת בהופעת כתמים כהים בפנים, אז ראשית, חשוב ורצוי לנסות ולשנות לסוג אחר של גלולות. יתכן ויעזור, לפחות שלא ירבו הכתמים. אגב, בתקופת הריון, נשים רבות "סובלות" מפגמנטציה שלרוב נעלמת לאחר ההריון. בכל מקרה, יש תכשירי הבהרה שממש יעילים בטיפול וריפוי העור מכתמים כהים. את יכולה להיוועץ ברופא עור שיתאים לך קרם טיפולי או אצל קוסמטיקאית פרארפואית. אני יודעת שיש כל מיני טיפולים בחמצן וטיפולי פילינג עמוק שממש מקלף את השכבה העליונה של העור. חשוב מאוד להשתמש בקרם לחות עם מקדם הגנה גבוה. אל תוותרי, כי סדרה של טיפולים בהחלט תעזור לך.
אם את מאזור ת"א גשי לדר' סנטר- יש להם מחלקה לאסטטיקת הפנים, גם מרכז "רונית רפאל" וכו'.
בהצלחה מתוקה.
שבת שלום,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה רופא טוב שעושה עיבוי שפתייםשאלה לי22/11/2007
רציתי לשאול אם מישהי מכירה ויכולה להמליץ על רופא טוב שעושה עיבוי שפתיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר צחי וידר, הוא מעולה
אריאלה23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות ומייק אפשושנה22/11/2007
איך מורחים מייק אפ שלא יראו את הפצעים?
אני בת 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
רוית אסף22/11/2007שלום
שימוש במייק אפ אכן יכול לטשטש מעט את פיצעי הבגרות שיראו פחות. אני כמובן ממליצה לטפל בפצעי הבגרות בתכשירים הנכונים בהמלצת רופא עור. בכל מקרה חשוב להשתמש במייק אפ נטול שומן. בשום פנים ואופן לא להשתמש במייק אפ על בסיס שומן. היות ואת מאוד צעירה אני ממש לא ממליצה להשתמש במייק אפ כבד, שאומנם יכסה טוב יותר את הפצעים, אבל יצור מראה מסכתי, שאינו מתאים לידה בגילך. לכן, אין מה לעשות, פצעי הבגרות הם חלק מתהליך ההתבגרות....(קבלי אותם באהבה), אבל בהחלט ניתן לטפל בהם ולהפחיתם משמעותית עד העלמותם. לכי להיוועצות אצל מומחה. מריחת המייק אפ נעשית ע"יספוגית לחה (יש להרטיב את הספוגית ולסחוט אותה, רצוי ספוגית מסיליקון שאינה מתפוררת) מאמצע הפנים החוצה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה לילדה בת 12שושנה22/11/2007
אני אמא לילדה בת 12
האם מותר לה לבנות ציפורניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ
רוית אסף22/11/2007כעיקרון, לא מומלץ לבנות ציפורניים לבנות מתחת לגיל 15, היות ורק החל מגיל 15 לערך חלה יציבות בגדילת מיטת הציפורן (העור שמתחת לציפורן). חכי שתיגדלי, יהיה לך כל הזמן לבנות ציפורניים. בינתיים תהני מהטיבעי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייק אפ לאימא שלישושנה22/11/2007
איזה מייק אפ יתאים לאמא שלי?היא בת 52 ויש לה קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ לעור מבוגר
רוית אסף22/11/2007שלום,
ככלל, לעור מבוגר רצוי כמה שפחות. אין טעם לנסות ולהסתיר את הקמטים, כי זה לא יעלם. מומלץ להשתמש במייק אפ נוזלי על בסיס סיליקונים וסרומים היוצרים אפקט של מתיחה לעור. בסדרת המוצרים שלי יש מייק אפ "אנטי אייגינג" על בסיס סרום וסיליקון. הוא יוצר כיסוי מדהים , ממצק את העור, ממלא את הקימטוטים הקטנים ויוצר ממש מתיחה של העור. חשוב לפני מריחת המייק אפ למרוח את העור בסרום ובקרם לחות, אשר יהוו בסיס טוב יותר לקראת המייק אפ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונסילר ירוק כתום צהוב וורודשושנה22/11/2007
רוית שלום
אני בוגרת שלך (מאוד מרוצה!!)בסניף בבאר שבע וברכות על הפורום
רציתי לשאול אותך האם אצלך בסניף ניתן לקנות את הקונסילרים האלה ביחד ולא בנפרד כי פעם קניתי אצל בביהס של חורה אחרת ושמעתי שיש לך ליין איפור שלך
האם יש את הקונסילרים האלה ביחד??
אני משתמשת הבם הרבה!!
אני אוהבת אותך וגם את ביה"ס שלך ובמיוחד את הצוות המקצועי-ד"ש לבן ולליאור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלגל קונסילרים-להשיג בבתי הספר שלי
רוית אסף22/11/2007שלום לך, בוגרת
כנראה שסיימת את לימודייך בביה"ס שלי מזמן, כי ליין האיפור המקצועי נמצא בסניפי ביה"ס כבר כחצי שנה . יש לי גלגל קונסילרים שאכן משלב את כל הצבעים שמנית והוא אפילו נמכר במחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי ביה"ס. את מוזמנת להגיע. אשמח לדעת מי את.
שלך באהבה, רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על איזה איילינר את ממליצה?שיר22/11/2007
יש צורת מריחה מסויימת לעין מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באייליינר
רוית אסף23/11/2007היי שיר
תפקידו של האייליינר הוא לתחום את העיין. יש שלושה סוגים של אייליינר: אייליינר נוזלי שמגיע בבקבוקון, אייליינר קייק שבא בצורת צללית דחוסה ומריחתו נעשית ע"י מכחול - יש להרטיב את המכחול ולטבול באייליינר, אייליינר משחתי שמריחתו נעשית ע"י מכחול דק ללא צורך להרטיבו. האייליינר המשחתי מאוד חזק ויש לו נטייה להימרח כי הוא מתייבש לאט.
אני מעדיפה את האייליינר שבא בצורת צללית משום שמראהו טיבעי יותר ולא חזק מדי. הוא גם מצויין לעין רגישה או לעפעף מקומט. ניתן ליצור אייליינר גם בעזרת משיחת עיפרון ועלין לעבור עם צללית כדי שלא ימרח. יש צורות מריחת האייליינר בהתאם למבנה העין. לדוגמא, עייניים קרובות, רצוי לתחום את הזוית החיצונית בלבד ולא את כל קו הריסים, כדי ליצור אפקט של ריחוק.לעייניים רחוקות, הפוך- תיחום הזוית הפנימית של העין וכו'. מעבר למריחת האייליינר, יש כמובן משמעות לאיפור הכללי של העיין.
בהצלחה, יקירתי.
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוית,ברכות על האתר הוא ממש מקסים וסיגל22/11/2007
2 שאלות לי אלייך:
1 . למה משמש סרום? והאם חייבים להשתמש בו , ובאיזה גיל?
2. היכן אפשר לקנות פינצטה טובה , להוצאת שערות קטנות מהגבות?
המון תודה,וסוף שבוע מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל...
רוית אסף23/11/2007היי סיגל,
הסרום, לעומת קרם לחות, מרוכז יותר, בעל תכונות של מיצוק וחיטוב העור, הוא חודר עמוק יותר בעור הפנים ומהווה בסיס לקרם הלחות שעוטף אותו מלמעלה. לרוב, ממליצים לנשים מגיל 30 לערך להתחיל להשתמש בסרום ועליו למרוח קרם לחות. בסרום יש כל מיני רכיבים מעכבי הזדקנות. הוא צמיגי יותר ומגיע בצורת נוזל בבקבוק. מורחים מס' טיפות על הפנים והצוואר.
יש כמה סוגים של פינצטות, החל מהפשוטות ביותר (שאני אישית ממש מעדיפה) ועד פיצטות לייזר מקצועיות אל חלד יקרות (כ- 200 ש"ח) . כל הפינצטות נמכרות בפארמים ובמרכזי שיווק לקוסמטיקאיות. את פשוט חייבת לנסות ולראות עם מה יותר נוח לך לעבוד. אם את מאזור ב"ש או ירושלים, את מוזמנת להגיע אליי ואתן לך לנסות בשמחה. יש לי את כל הסוגים בבתי הספר שלי.
שבת שלום ותודה על הברכות.
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית...
סיגל24/11/2007תודה על התשובות,איזה סרום את ממליצה לקנות?והאם זה לא יותר מידי למרוח כל יום על העור,גם קרם עיניים,גם סרום וגם לחות?
תודה ושבוע מקסים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום...
רוית אסף25/11/2007היי סיגל,
יש מגוון גדול של סרומים מחברות שונות. את יכולה פשוט לגשת לאחד הפארמים ואני בטוחה שדיילת יופי תדע להמליץ לך בהתאם לסוג העור שלך. כעקרון לכל קרם יש את תכונותיו והאפקט שיוצר, לכן זה ממש לא יותר מדי למרוח סרום, לחות וקרם עיניים. עם את מורחת קרם עיניים ביום, אז אין צורך למרוח סרום באיזור העיניים, אלא מס' טיפות בטפיחות מעסות על הפנים, לתת לסרום מס' שניות להיספג ועליו למרוח קרם לחות. חשוב מאוד להקפיד על ניקיון וטיפוח עור הפנים. מצד שני, אם עורך צעיר ורענן, אין צורך "להשתגע". שימרי בעיקר על האזור סביב העיניים, שנוטה להתקמט מהר יותר.
לילה טוב,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב גבותלילי22/11/2007
רוית שלום
אני מעוניינת ללמוד לסדר/לעצב גבות אך אין לי תקציב ללמוד באחד מבתי הספר המיועדים לכך.
מה את מציעה לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב גבות
רוית אסף23/11/2007שלום,
את החלקים התיאורטיים את יכולה ללמוד דרך האינטרנט או מספרות מקצועית. יש מידע רב ומקצועי באינטרנט. לגבי החלק המעשי, כל שנותר לך הוא לנסות....
בהצלחה.
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווית, מרגישים שאת עונה מכל הלב.אריאלה22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה יקירתי.
רוית אסף22/11/2007אריאלה, בוקר טוב,
מאוד משמחת אותי התענינותך והשתתפותך בפורום. אני אכן עושה כמיטב יכולתי לספק תשובות מקצועיות משביעות רצון.
כולכן חשובות לי.
המשיכי כך,
יום מקסים
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב על הפורוםמיקה21/11/2007
רציתי לדעת - האם שימוש במייק-אפ על בסיס קבוע יכול לפגום בעור? אני בת 15 וצריכה להסתיר פצעונים, אבל אני לא רוצה לשים יותר מדי, כי שמעתי שזה יכול להיות לא בריא. מה את אורמת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ לנערות
רוית אסף21/11/2007היי מיקה,
אני שמחה ששאלת אותי בענייני איפור, כי זו גם מומחיותי. כבעלת בתי ספר לאיפור וחברה למוצרי איפור מקצועי, אני גם מלמדת איפור במסגרת הקורסים לאיפור מקצועי וזה תחום מדהים. שימוש במייק אפ על בסיס קבוע אפילו חשוב, אך חייב להתאים לסוג עורך. מייק אפ איכותי מכיל מקדמי לחות ומסנני קרינה, כך שאפילו מומלץ להשתמש במייק אפ, אלא אם את מלחחת את עורך מספיק ומזינה אותו. חשוב לטפל בפצעונים בתכשירים נכונים וזאת בהיוועצות עם רופא עור או קוסמטיקאית (אין לי מושג אילו פצעונים יש לך), כי שימוש במייק אפ יסתיר אותם מעט אך לא יעביר אותם. בכל מקרה, היות ואת נערה צעירה, אני לא ממליצה להשתמש במייק אפ מאסיבי, בטח לא על בסיס שומן או סיליקון שלא יתאימו לעורך, אלא השתמשי במייק אפ נוזלי על בסיס מים נטול שומן, רק לשם כיסוי קל ועדין מאוד. אני יכולה להמליץ לך בחום על מייק אפ OIL FREE- מסדרת המוצרים שלי, שהוא גם מחטב את העור והוא קליל בצורה מדהימה. הוא בדיוק מותאם לנערות.
בהצלחה מתוקה. אשמח לעזור תמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנפנית
לילי22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה? היא מקסימה לגמרי.
שיר22/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העור שבכפות רגליים..יסמין21/11/2007
היי רוית,
קודם כל מזל טוב והמון ברכות על פתיחת הפורום..
עצה ממני כדאי לך להגיד מראש שלפעמים לא תוכלי לענות כל כך מהר, כי יש פה אנשים שחושבים שהם מי יודע מה ומתעצבנים שלא עונים להם..מנסיון של פורומים אחרים..
טוב אז ככה, יש לי בעיה בעור של הכפות רגליים..
יש לי עור קשה בכפות רגליים ואני רוצה שהוא יהיה רך יותר.. אני רק בת 20 והעור שלי קשה כמו של אישה בת 50 :(
מה עושים כדיי לרכך אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני- טיפול בעור קשה
רוית אסף21/11/2007היי שני,
תודה רבה על הברכות.
אני הודעתי שלרוב, אוכל לענות רק בשעות הערב בנחת ובכייף. לכל המאוחר יום למחרת.
בכל מקרה לגבי טיפול בעור סדוק ויבש בכפות הרגליים, שוחחתי עם המורה לפדיקור אצלי בבית הספר בעניינייך. ראשית הקפידי לעסות את רגלייך בקרם עשיר ורווי במיוחד, יש חמאות מאוד מאסיביות וכמובן קרמים יעודיים לכפות הרגליים. יש מבחר עצום בפארמים. רק לא קרם גוף או תחליב על בסיס מים, שלבטח לא ישפרו את הרגשתך, כל מה שעל בסיס שומן יהיה מצויין. את כמובן מוזמנת להגיע לפדיקוריסטית לטיפול של ריכוך והעשרת העור ע"י שמנים ארומטיים ואמפולות מיוחדות. באתר my negev - אני כותבת המון בנושאים מקצועיים ויש שם כתבות גם על טיפוח וטיפול בכפות הרגליים, כך שאת מוזמנת להציץ...
אני מניחה שבשלב הראשון, שימוש יומיומי בקרמים עשירים בחמאת שיאה, מינראליים וויטמינים בהחלט ישפרו את הרגשתך. אשמח להתעדכן...
דרך אגב, זה נפוץ יותר בחורף ולכן כשאת מגיעה הביתה, חילצי נעלייך, הרימי רגלייך מעל כרית גבוהה לשיפור זרימת הדם ועסי אותן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איישם את כל מה שאמרת!!
יסמין21/11/2007ואת ממש מקסימה תודה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)