דימום לאחר מחזור לילדה בת 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
    אורית
    04/09/2021

הילדה בת 12 וחצי מתלוננת על דימום טרי אדום מהנרתיק ארבעה ימים לאחר שהסתיים המחזור החודשי,ללא תלונות נוספות.עשתה חיסון קורונה לפני חודש וקצת וסיימה השבוע טיפול בפרדניזון עקב פריחה מפושטת בעור (תגובה אלרגית לעקיצה).מה אני עושה איתה? האם דימום כזה מצביע על בעיה בגילה הצעיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סביר שיהיו אי סדירויות בשל הסמיכות להפסקת הסטרואידים

ד``ר דגנית סמואל
    04/09/2021

ממתי היא מקבלת וסתות? אם מדובר בתקופה קצרה יחסית של פחות משנתיים, סביר שיהיו אי סדירויות. בשל הסמיכות להפסקת הסטרואידים, הייתי בשלב זה עוקבת בלבד ובמידה ויחזור על עצמו, כדאי לברר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעדכנת שהבעיה חזרה על עצמה

אורית
    14/09/2021

שוב פעם לאחר סיום הדימום,יומיים שלוש הפסקה ויש לה שוב מחזור.מחכה לתור לרופא.המחזור שלה סדיר כבר שנה וזה סמוך לחיסון שני לקורונה.גם הפריחה שהתפשטה בכל הגוף שבוע לאחר החיסון.אני מאוד מקווה שלא יהיו השלכות על הפוריות בגלל החיסון הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד היום אין עדויות להשפעה על פוריות

ד``ר דגנית סמואל
    15/09/2021

עד היום אין עדויות להשפעה על פוריות.
    אני ממליצה לבצע פרופיל הורמונלי כדי לוודא מצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו