בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
    רות
    09/10/2021

הבת שלי בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היר לא קיבלה מחזור ועכשיו היא מטופלת הכדורים ואען קיבלה עבר מחזור אחד בכל הכתבות כותבים על התסמינים של שחלות פוליצסטיות הבת שלי רזה לא שעירה בעלל אין לה פצעי בגרות היינו אצל רופא שני כדי לברר יותר הוא בכלל ממליץ לא לטפל עד גיל הסדיקות מראות שההורמונים שלי הכל בסדר באולטרא סאונד מראה זקיקים כמו של ביוץ?באותו יום היא כם קיבלה מחזור לא מחזור כהה מאוד למשך יום אחד זה לפני התחלת הטיפול בכלל האם זה שחלות פוליסטיות טו משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שנתיים ראשונות מתחילת הוסת יכולות להיות לא סדירות

ד``ר דגנית סמואל
    09/10/2021

שנתיים ראשונות מתחילת הוסת יכולות להיות לא סדירות. בהמשך יש להתרשם ממבנה השחלות, הפרופיל ההורמונלי וסדר הדימום כדי להסיק מסקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה הקודמת שכתבתי כאן

רות
    09/10/2021

סליחה על הטעויות הרופא ממליץ לטפל רק בגיל 16 והיא נוטלת כדורים בשם medroxyproges

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו