דייבובט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייבובט
    ליאור
    30/06/2011

שלום רב.
    מזה מס שנים קיים בדופן הפנימי של כף רגל ימין כתם אדמדם מגרד בגודל של כ2 ס"מ. זה "בא והולך" לדעתי גם בחילופי עונות אך מעולם לא טיפלתי בכך משום שנראה לי מיותר וחסר משמעות...סוג של פטריה עקשנית שמופיעה ונעלמת....

לפני כחודש חלה החמרה, הכתם החל לגרד ונוספו מס' כתמים חדשים לידו ואחד נוסף ליד הבוהן. כאשר גרדתי מאוד נוצרו מעין שלפוחיות עלהפצע. ניגשתי לרופאת המשפחה שטענה שמדובר בפטריה ונתנה לי
    CICLODERM-C CRM 30GR לשלשה חודשים. לאחר המריחות הראשונות היה שיפור קל ומיד אחריו החרפה והתרחבות של שטח הפריחה. הפסקתי טיפול וחזרתי אליה. החליפה לי ל
    LAMISIL CREAM CRM 1%/30GR להמשך טיפול.
    בואותו היום ממש במקרה ביקרתי אצל רופאת עור בעניין אחר, הראתי לה את האזור "על הדרך" ואת המשחה שקיבלתי והיא טענה שהמשחה לא תעזור משום שזו אקזמה והחליפה לי ל
    DAIVOBET OIN 30GR פעם ביום לשבועיים וביקשה לחזור אליה.

לאחר קריאת דף התרופה המצורף הבנתי כי מדובר בתרופה לפסרואזיס!!!
    אני לא מבין, הרופאה אמרה לי שזו אקזמה ושאלה אם אני בלחץ וכיו"ב...

מה ההבדלים בין אקזמה לפסוראזיס? האם טעות במרשם? אם מדובר בפסוריאזיס מדוע לא ציינה במפורש?
    מקריאה באינטרנט הבנתי כי מדובר בתרופה בעייתית שעלולה להחריף את הבעיה.
    ניגשתי אל הרופאה הזו ממש במקרה ואין לי דרך ליצור איתה קשר מיידי לכן אני שוקל להפסיק להשתמש במשחה.

אשמח לשמוע את התרשמותכם מהמקרה ואשמח להמלצות כיצד לנהוג.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייבובט

הוספת תגובה

• המשך

ליאור
    30/06/2011

המיקום המדוייק הוא בצד השמאלי של כף רגל ימין(בדיוקמעל הגשר של כף הרגל, האזור שצמוד לחלק הימני של כף רגל שמאל כשמצמידים כפות רגליים).
    לא מדובר בחלק התחתון של כף הרגל עליו דורכים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייבובט - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2011

לדעתי(!!!), רופאת העור שלך התלבטה בין אפשרות של נגע אלרגי (נומולארי או דיסהידרוזיס) לעומת פסוריאטי. דייבובט מכילה תרופות לשתי האפשרויות. לפרטים נוספים הפנה אליה את שאלותיך בעת הביקורת המתוכננת אצלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו