מידע רפואי
פורומים
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- כושר גופני לנשים
- מחלות המעי הגס
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- פרידות, גירושין, בגידות
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיקור סיני
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- בנות, העצמה נשית
- בעיות פוריות - תמיכה
- רפואת שיניים
- חרדות, טראומות, פחדים
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עורדורון08/12/2022
יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עור בטורקיה, הטיפול גם כרוך בלקיחת ויטמינים לשנה אחרי זה, האם מומלץ לעשות השתלת עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - גרד בטן עליונה ללא סיבה נראית לעיןמיכל05/04/2023
שלום ותודה מראש,
בת 43, רווקה, בריאה, ללא מחלות רקע. לא בהריון.
כשבועיים יש לי גרד בבטן העליונה מתחת לצלעות בכל מיני מקומות, לא אחיד אבל באיזור הבטן מתחת לצלעות.
אין פריחה או עקיצה או משהו שנראה לעין.
חשבתי שזה בגלל זיעה אבל גירד לי גם אחרי המקלחת.
מגרד בעיקר בשעות אחהצ - ערב. מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניחוש מושכל
אישה אחת06/04/2023אין לי הכשרה רפואית, אבל תבדקי את החזיות שלך. ייתכן שהן לוחצות, עשויות מחומר סינטטי שאת רגישה אליו או שהן לא נקיות (סליחה על הנחה) וזה גרם לך לאלרגיה עורית או אפילו לפטרייה. נסי להחליף חזיות ולא להזיע. יש מאווררים או מזגנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום ריטנול מתחת לעינייםנור13/08/2023
השתמשתי בסרום ריטנול לפנים ( ריכוז גבוה) גם מתחת לעיניים רק ליומיים, ולעור הייתה אדמומיות ויובש נוראי ,אחרי מריחת ויזלין וקרמי לחות העור נהיה יותר רגוע אבל נשארו לי קמטים ( קווים חלשים) מתחת לעיניים , זה נזק בלתי הפיך ? איך אפשר להיפטר מזה?יש מצב שהקווים יישארו? יכול להיות נזק כזה משימוש של יומיים בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רופאים תפסיקו לבקש מאיתנו ללכת לרופאיםפלוני28/08/2023
אנחנו פה לקבל עצות מחברים פחות מרופאים מתנשאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מחלה עור בבקשה תענואבי31/08/2023
מבקש מרופא שיענה לי באיזור הפין התחילה פרחיה והיא מתפשטת לכל הגוף אני מפחד שזה משהו מסוכן ואיך מטפלים בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לעגבת
אבי31/08/2023האם זה עגבת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרבית פטריהש08/09/2023
אשמח להבין מהתוצאות של תרבית מהעור האם יש פטריה או אין. מצרפת צילום של התשובה. תודה!
בעיקר לא הבנתי את האחרון- malassezia culture. בתשובה לבדיקה הזו כתוב: malasszia spices אבל בבדיקה של fungi culture כתוב: אין צמיחה. אז מה זה אומר בפועל? יש פטריה או אין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פריחה אצל בני כמעט בן 7שרית אשר16/09/2023
היי דר,סני כמעט בן 7, בהיר עור, לפני כשבועיים יצאה לו פריחה שגם הייתה בעבר, עקרונית לא מגרדת בחזה ובגב עט ב צוואר, נתנו לי בטאקורטן שעוזר וחוזר חלילה נקודות אדומות כמו חררה אני מאוד מודאגת יש לי תמונות אשמח לעזרה והמון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הידיים שלי כל הזמן אדומות …דן ק13/09/2023
שלום, הידיים שלי כל הזמן אדומות וזה לא שנשרפתי, הן פשוט כבר תקופה מאוד ארוכה אדומות, וזה פשוט לא נעלם וזה דווקא בידיים …..
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עקיצה? כוויה? או פציעה?ירדן09/09/2023
שלום
תינוקת בת חצי שנה
שלשום נעקצה/נפצעה ממשהו. לר בכתה כשזה קרה, ראיתי רק כמה דקות מאוחר יותר.
היום זה נראה ככה כמו בתמונה המצורפת.
הסימן לא גדל אבל נראה לר טוב ונהיה יותר אדום
לא מפריע לה
מחר נלך לרופא.. אשמח לחוות דעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות תרבית פטריית ציפורנייםלילי27/08/2023
שלום רב,
בתוצאות תרבית שקיבלתי נרשמה תוצאה חיובית
ובסוג הפטרייה נרשם aspergillosis terrestrial
מה זה אומר והאם הטיפול בטרבינאפין מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - גם לי קרה אותו דברמשה24/08/2023
גם לי קרה אותו דבר בדיוק, גרד בפין אחרי נטילת ארקוקסיה (בכמה הזדמנויות) עברתי לאטופן. במשך תקופה לא היו תופעות לוואי, אך כעבור תקופה חזר הגרד כמו עם הארקוקסיה !!!
לד"ר שהגיב שאין קשר -הנה, יש קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה
אבי27/08/2023ואיך טיפלת האם זה מסוכן ואיך קוראים למחלה הזאת אני מפחד שזה משהן מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש למחלת מין בבקשה תענו ליאבי24/08/2023
יש לי כתמים מתחת לעור ואני מפחד אם זה מחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כתמים אפורים מתחת לחלק התחתון של הסנטרמיכל22/08/2023
הבת שלי בת 13 יש כבר תקופה כתמים באיזור מתחת לסנטר, היו אדומים ועכשיו החליפו לגווני אפור - לא מגרד לה
ככל הנראה השתמשה בקרם לחות וסרום על בסיס שמן זית מסרבת להגיע לרופא עור או לצלם את האזור....אשמח לעזרה כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תחליף לשמפו אלפוסיל לקרקפת נגד פסוריאזיסאלכס04/01/2023
שלום. יש לי פסוריאזיס של הקרקפת שגורמת לגירודים וקשקשים בכמה מוקדים בראש. עד עכשיו הייתי משתמש בשמפו אלפוסיל בתוספת קסמיאול לפי הצורך וזה היה מקל עליי. הבנתי ששיווק השמפו הופסק לצמיתות. האם יש תחליף לשמפו הזה?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק שהשיווק הופסק, הייצור העולמי הופסק.
יעקב06/01/2023ניתן לחפש באינטרנט שמפו תואם על בסיס זפת פחם (coal tar)
5%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש חד פעמי במכונת גילוח של חבריונתן11/12/2022
שלום,
אני משתמש שנים רבות במכונת גילוח קלאסית של פיליפס ואני חושב להשתמש בדגם שלהם שנקרא oneblade. יש לחבר שלי בדיוק את הדגם הזה. האם אני יכול באופן חד פעמי להשתמש במכשיר של חבר שלי כדי לראות אם המכונה טובה בשבילי או שלא? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?