נשירה + והעלמות שער ב זקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה + והעלמות שער ב זקן
    מוני
    04/07/2011

בס"ד

שלום דר
    אני טל בן 31
    יש לי שיער קארה שחור עד הכתף חלק מזה כמה שנים אני מרגיש שהשיער דליל בעבר הוא היה יותר עבה ומלא כיום הוא דיי מקלות חלק .
    יש לי הרגשה שבשנים הוא התמעט ונעשה דליל במיוחד בחלק העליון בקרקפת יש מיעוט שיער ושבילים גדולים ונקודות ללא שיער . אין לי נשירה מסיבית אני לא רואה שיערות על הכרית שאני קם בבוקר אבל בהחלט יש התמעטות שיער והשיער נשבר בקלות ..
    גמלה בי ההחלטה להשתמש בפרופסיה . אני לא טוב במריחות של תכשירים על בסיס יומי עדיף לי לטול כדור ..
    השאלות שמתעוררות אצלי כאלו
    1. האם יש סיכוי בפגיעת איכות הזרע לכשארצה להביא ילדים יצעוררו אצלי בעיות פוריות או אימפוטנציה ..
    2. יש לי מראה מאוד נערי ואין לי צמיחת זקן מסיבית בפנים ובאזור הלחיים בכלל לא .. אני מעוניין לשמור על המראה הזה האם נטילת הפרופסיה עלולה לגרום לי לצמחית שיער על הפנים יותר ממה שיש לי ובאזורים שלא צמחו לי מעולם שיערות ..
    3. האם הכדור משפיע נפשית ?<
    4. אילו סיכונים קיימים ומה יעילות התרופה ?
    5. לפני חודשיים נעלם לי חלק בזקן באזור הצוואר בצד שמאל
    הרופא טען שזו תופעה שמקורה ככ הנראה בלחץ וסטרס אכן אני עובד בתנאי לחץ תמידי .. חודשיים שהאזור לא הצמיח שיער זקן אלא רק יצאו שיערות לבנות קטנות .. האם הפרופסיה תעזור גם למקרה הזה ? ואם לא מה הסיכוי שיצליח לצמוח לי זקן באזור כי האזור נראה לבן ללא שיער וזה כמו כתם ומפריע לי מאוד

בברכת בריאות איתנה ושילמה לכולנו
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה + והעלמות שער ב זקן

הוספת תגובה

• אלופצייה אריאטה עיצה עבורך

גיא
    04/07/2011

לתופעה שאתה מתאר קוראים אלופצייה ארייאטה.
    הטיפול בה במסגרת רפואת עור רגילה הוא במשחות סטירואידיות שאוליי ישפרו קצת את המצב אך התופעה תלך ותחזור.

תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

יש משחות צמחיות שפועלות מדהים נגד דלקות עור ובניהם גם אלופצייה אריאטה.

עצה מבעל נסיון במחלה אחרת שמטופל גם כן אלטרנטיבית.

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה + והעלמות שער ב זקן - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    06/07/2011

שלום טל,
    להלן שאלותיך ותשובותי:
    1.
    שאלתך: האם יש סיכוי בפגיעת איכות הזרע לכשארצה להביא ילדים יצעוררו אצלי בעיות פוריות או אימפוטנציה ..
    תשובתי: פרופציה מפחיתה את כמות נוזל הזרע אך לא פוגעת באיכות הזרע או בפוריות. שימוש בפרופציה עלול לגרום להפחתת עוצמת הזיקפה או להפחתת החשק המיני.
    2.
    שאלתך: יש לי מראה מאוד נערי ואין לי צמיחת זקן מסיבית בפנים ובאזור הלחיים בכלל לא .. אני מעוניין לשמור על המראה הזה האם נטילת הפרופסיה עלולה לגרום לי לצמחית שיער על הפנים יותר ממה שיש לי ובאזורים שלא צמחו לי מעולם שיערות ..
    תשובתי: לא מוכרת לי השפעה של פרופציה על שיער הפנים בגברים אך איני בטוח שאין לפרופציה השפעה על שיער הזקן - במילים פשוטות יותר: איני יודע בוודאות את התשובה לשאלתך
    3.
    שאלתך: האם הכדור משפיע נפשית ?[
    תשובתי: לא מוכרת לי השפעה כזו של הפרופציה מלבד ההשלכות הנפשיות הכרוכות בהתקרחות או במניעתה
    4.
    שאלתך: אילו סיכונים קיימים ומה יעילות התרופה ?
    תשובתי: תופעות הלוואי שמוכרות לי הנן הפחתת החשק המיני, הפחתת עוצמת הזיקפה, הגדלת שדיים וכן דיווח על חשד להגברת שיעור סרטני ערמונית קשים ועל השפעה על המוח באזורים בם אמור הורמון המין הגברי להשפיע
    5.
    שאלתך: לפני חודשיים נעלם לי חלק בזקן באזור הצוואר בצד שמאל, הרופא טען שזו תופעה שמקורה ככ הנראה בלחץ וסטרס אכן אני עובד בתנאי לחץ תמידי .. חודשיים שהאזור לא הצמיח שיער זקן אלא רק יצאו שיערות לבנות קטנות .. האם הפרופסיה תעזור גם למקרה הזה ? ואם לא מה הסיכוי שיצליח לצמוח לי זקן באזור כי האזור נראה לבן ללא שיער וזה כמו כתם ומפריע לי מאוד
    תשובתי: אם מדובר באלופציה אריאטה אזי הסיכוי לצמיחה מחודשת של השיער בכתם הקרח על אזור הזקן גבוה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלה
    06/07/2011

בס"ד
    תודה רבה על התשובות דר
    אך רציתי לדעת מה הסיכוי להפחתת זיקפה ודלול הזרע (שגם ככה אין לי כמוית גדולות ממנו בעת השפיכה ) כתוצאה מנטילת פרופסיה ..

כמו כן דברת על סרטן הערמונית שיכול להיווצר כתואה מנטילת התרופה או שלא הבנתי נכון ? אבי שיהיה בריא קבל לצערי סרטן הערמונית בגיל 62 הוא עבר ניתוח והקרנות.. האם יש סיכוי שיתפתח אצלי משהו דומה חס ושלום אם אתחיל לקחת פרופסיה ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/07/2011

הסיכון להפרעה בעוצמת הזיקפה הנו עד 2% מהמטופלים.
    הפחתת נפח נוזל הזרע קורית בכמעט כל המטופלים.
    הסיכון לסרטן חמור של הערמונית מוגבר באנשים עם נטיה תורשתית לכך (הפרעה לאנזים מסויים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו