אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    קרין
    08/07/2011

שלום אני סובלת מאקנה/רוזיצאה (לא ברור מה זה) בעיקר כל הראש שלי אדום עם פצעים ברקות. לפעמיים מסביב לפה אחד או 2. במצח כבר התנקה. וגם בלחיים . בעיקר האדמומיות מופיע לי. ואני דיי מיואשת. אני ילדה יפה עם עור אדום. בת 22. אני כבר שנתיים ככה אפשר לומר. האיפור מצליח להסתיר לפעמיים. גם העור דיי רגיש שנוגעים ישר רואים אדום.(גם זה דיי החלים הרגישות אך היא עדיין קיימת) הרופא עור נתן לי רוזקס. היום זה היום העשירי. שאני קמה בבוקר העור שלי לא אדום. אולי ורדרד אבל זה כבר יותר נורמלי. אני אמורה כבר לראות תוצאות ביום העשירי? כי שאני שוטפת פנים בשביל לשים רוזקס אני משתמשת בסבון מחטא. סבון לניקוי עמוק של לייף במיוחד לאקנה ולעור פגום.(ככה הרוקחת המליצה לי לפני שאני מורחת את הרוזקס. ) אז מה שבאתי לומר שהעור שוב הופך לאדמומי אחרי שאני שוטפת עם הסבון ומורחת רוזקס, אחרי שקמתי עם עור דיי יפה. ולאחר שהרוזקס מתייבש העור חוזר לעצמו. זה אמור להיות ככה? מתי בערך אני אמורה לראות תוצאות נורמליות שסוף סוך אני אשטוף פנים והן לא יהיו אדמומיות? ראקוטן יעזור לי? אני חייבת לציין ששנתיים אחרונות נפגע לי ההיזון בגוף והמחזור לא היה סדיר אני מניחה שבגלל זה הופיע לי מה שהופיע בפנים. עכשיו אני מטפלת בהורמונים דרך דיקור סיני וצמחי מרפא. כדי להוריד גם את האנדרוגנים. יכול להיות שהתוצאה תיהיה שההורמונים יחזרו לעצמם??

אני אשמח לתשובות. אם סיבכתי אז השאלה מתי אני אמורה לראות תוצאות אחרי רוזקס. והאם אחרי הסדרת ההורמונים הפנים יחזרו לעצמם.?
    תודה רבה אני אשמח לתשובות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    11/07/2011

הביטוי של רוזציאה על עור הפנים הנו בנטיה להסמקה, סומק קבוע וכן פצעונים.
    הנטיה למחלה זו הנה תורשתית ונדרש טיפול מתמיד ברוזקס למניעת החמרה חוזרת.
    חפשי מידע נוסף בגוגל (Rosacea)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרופא בקשר לאקנה

קרין
    11/07/2011

אולי בכל זאת זה אקנה?? איך אתה קובע שזה רוזציאה כי הרופא הביא לי רוזקס?
    קראתי באינטרנט שגם אלה עם אקנה קיבלו רוזקס..
    ואם זה רוזיציאה אין איזה לייזר משהו שיכול להעלים את זה.? זה פנים זה לא נראה טוב..
    וממי יכול להיות קיבלתי את זה. אמא שלי ורדרדה. ואבא שלי גם. אבל אין להם רוזיצאה. הם חלקים בפנים.
    אני אשמח לתשובה תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו