מינוציקלין עושה לי כאב ראש,זה בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוציקלין עושה לי כאב ראש,זה בסדר?
    נטלי לוי
    17/07/2011

שלום,אני בת 22 וקיבלתי מהרופא מינוציקלין 100 מ"ג ,אני לוקחת את הכדור בלילה לפני השינה כבר חודש.התופעות שאני מקבלת,זה סחרחורת וכאבי ראש,יש ימים שאין כלום,אני לא יודעת אם זה צריך להיות ככה? ,ראיתי שרשום שזה יכול לגרום לתופעות לוואי האלו,אני לא איכפת לי מהכאבי הראש,השאלה אם זה צריך להיות כך? וזה לא פוגע במשהו אחר אחר כך?,אני שותה הרבה אז כך שזה לא מהשתיה.

ותודה מראש
    והמשך שבוע טוב קל ומקסים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגביי צלקות בפנים

דומיניק
    21/07/2011

שלום רב

אני פונה אלייכם במטרה להביא קצת אור לחיי

אני בחור בן 28,ונשארו לי מלא סימנים בפנים מפצעי הבגרות,אומנם הצלקות ממש שטחיות,יש איזה חומר שאני יכול להשתמש בו במטרה להחליק את הצלקות ולגרום למראה יותר אחיד? ,אני מוכן להשקיע בזה ולהתמיד,השאלה אם קיים משהו כזה שיכול לעזור לי? מלבד המכשיר החדש ששמעתי שהוא ממש עוזר.
    "Endymod 3Deep RF"

ותודה מראש,ואשמח לתקווה טובה יותר :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי בטעות רשמתי אצלך את ההודעה שלי

דומיניק
    23/07/2011

אני רק עכשיו שמתי לב לזה,זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה.
    הסתכלתי במודעה אצלך,ולא יודע למה כשפתחתי נושא חדש הוא רשם לי את זה במודעה אצלך. וניסיתי לתקן את זה,ואי אפשר לערוך את ההודעה או למחוק.

סליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בצלקות

רן
    23/07/2011

הי,
    הטיפול תלוי בחומרת המצב.
    בכל מקרה, קיימים תכשירים לקילוף ועידוד צמיחת קולגן כך שזה מסייע להשטחת צלקות.
    אני יודע שלצלקות עמוקות קיימים מכשירים כמו לייזר שמשטיח צלקות.
    רק תיזהר ליפול בידי שרלטנים,
    אני ממליץ לפנות אך ורק לרופא עור שמתמחה ברפואה אסתטית ואפילו בלייזר.
    אין כזה במסגרת קופ"ח.
    הרופא יכול גם לרשום לך תכשירים..
    אם הצלקות לא עמוקות מדי, תשאל לגבי תכשיר נגזרת ויטמין A
    כמו ה"רטאוויט" ..אולי גם אם הן עמוקות אפשר להתחיל עם טיפול כזה ולראות איך זה משפיע.
    בכל מקרה, אל דאגה..
    קצת זמן וטיפולים נכונים יכולים מאוד לשפר צלקות ואף להעלימם.
    אם תקנה תכשירים חזקים, תשתדל להישמע להוראות המטפל
    כי ידוע לי על מקרים שקוסמטיקאות הרסו יותר מאשר שיפרו..
    לכן לדעתי קוסמטיקאיות\קוסמטיקאים חסרי אתיקה ואפילו פושעים. התחום הזה מאוד פרוץ.
    אני אישית עברתי זאת על בשרי. אני לא רוצה להכליל אבל לא כדאי לקחת סיכונים.
    עדיף לשלם יותר לרופא עור ולהבטיח תוצאות אופטימליות.
    אם יש לך שאלות אשמח לנסות לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רן רב תודות

דומיניק
    25/07/2011

רן אני באמת מודה לך,כבר חשבתי שזה אבוד.

אני לא הולך לקוסמטיקאיות! כי גם לי זה קרה. ואתה צודק במיליון אחוז שהדבר הזה פרוץ.

לגביי התכשיר ג'ל "רט אויט" אני השתמשתי בזה תקופה די קצרה,כי זה עשה לי אודם רציני ,והחומר הזה נורא חזק והשפיע על העור שלי ממש קשה.

אני רציתי חומר אחר כמו הרט אויט,שמקלף ומעודד חידוש הקולוגן,אבל הרופא אמר לי שזה נחשב להכי חלש ( עדין ) מבחינת האפקט שהוא עושה.
    אני צריך לבדוק שוב אצל הרופא עור שלי,אולי יש חומר חדש יותר ועדין

אני לא מחפש דבר מהיר,הבנתי מה שהולך מהר גם האפקט שלו משפיע בצורה קשה,או שזה פשוט גורם לדבר הפוך.

לגביי הטיפול בצלקות אני אכן אלך לרופא מוסמך שיבדוק את הנזק ואיזה טיפול הוא ממליץ לי לעשות. אני יודע בקופות החולים הם לא מטפלים בזה,אני יש לי כמה מקומות שחשבתי לגשת לשם.כמובן מוסמכים! אני לא רוצה להיות שפן נסיונות.

תודה רבה רן.

ושיהיה לך המשך שבוע טוב וקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור

רן
    25/07/2011

אל תחשוש מאודם.
    להיפך זה אומר שהעור שלך מגיב לגירוי וזה מעודד את העור לתקן את הצלקות.
    יש לי ניסיון גדול בטפול עצמי עם הצלקות. עדיף לטפל נקודתית אצל רופא עור רק בצלקות העמוקות והעקשניות.
    אני לא הייתי יוצא ימים שלמים מהבית בגלל האדם והכוויות הקלות שעברתי אבל זה השתלם. אף אחד לא יגיד לך את זה.. אבל פשוט אתה צריך להכיר את העור שלך וללמוד מה טוב לו.
    אני שילבתי משחות להבהרה , קילוף.. וכמובן כשהגעתי לאודם הייתי מורח "ביאפין" וכמובן לחות ומקדמי הגנה גבוהים מהשמש.
    אמנם זה יכול לבוא על חשבון אורח חיים נורמלי.. כי אני אישית לא הייתי יוצר הרבה עם אודם חזק בפנים.. ועדיף שהטיפולים המאסיביים יהיו בחורף.
    גם מרופא עור אתה תצא עם אודם וכוויות..
    אבל בסוף זה משתלם.
    אני מבין לליבך.
    תאר לך אחרי 4 שנים של טיפולים הקוסמטיקאית הרסה לי הכל ואף החמירה. אני כמובן שוקל לתבוע אותה.
    השאלה מה מחיר הכאב שאתה מוכן לשלם .. מכיוון שהטיפולים מאוד כואבים.. הטיפול עם המכישרים אצל רופאי עור גם יקרים מבחינת מחיר.. המשחות פחות ..
    שיהיה לך בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות רן

דומיניק
    25/07/2011

אתה עזרתה לי מאוד,ואני אקח את כל העצות שלך ואבדוק מה עושים בהמשך.

שיהיה לך יום טוב ותודה מקרב ליבי.

ושבעזרת ה' נחייך עם אושר בעיניים וכל הסימנים האלה ישארו מאחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוציקלין עושה לי כאב ראש,זה בסדר? - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    31/07/2011

ניתן למצוא טיפול חלופי הולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו