חשש מהדבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מהדבקות באיידס
    איתן
    29/07/2011

היי אני איתן בן 19 לפני כשנה וחצי ביצעת עם ידיד אוננות משותפת במהלכה השתמשתי במעט מהזרע שמפלט לו כדי לאונן.. כלומר אוננתי עם הזרע שלו לאחר כשנה וכמה חודשים הידיד סיבר לי שהוא נגוע בוירוס האיידס "ואין לי מה לדאוג" כי מגע בין זרע לאיבר מין אינו מעביר איידס ואיידס עובר אך ורק במין אוראלי,אנאלי וכדומה (שמעולם לא ביצענו כמובן) השאלה שלי האם יש סיכוי שאפילו מכמות קטנה יחסית של זרע נגוע יכול להיות שעבר לי הוירוס יש לציין שרק אוננתי עם זה ולא ביצענו שום דבר אחר...
    ואם יש הסיכוי מה ההסתברת בערך 1 ל 100 נגיד?

בכול אופן אני מתכוון לעבור בדיקת איידס ואם הייתי יודע כמובן שלא הייתי עושה את זה איתו..
    תודה רבה איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מהדבקות באיידס

הוספת תגובה

• תגובה לעומר חשש להדבקות

איתן
    31/07/2011

היי עומר,

באותו תקופה הוא היה נשא חדש. אך לא סיפר לאף אחד.
    לא ידוע לי אם הוא לקח או לא את הקוטקטל אז ידוע לי רק שהיום הוא כן לוקח.
    ניתקתי מגע איתו מפני שהוא פגע האמון שהיה לי איתו שייצאתי מנקודת הנחה שהוא לא נדבק. אמרו לי משהו על תחושת חום בחילות מצאתי על זה קצת באינטרנט..
    לא היו לי תחושת חום בחילות בכלל ולא היית חולה יותר מיומים אני בריא בד"כ האם זה מקטין את הסיכוי שנדבקתי או שזה לא קשור?
    אני בין היתר מעביר את הנושא ללינק שנתת לי

אני מודה לך על הסבלנות:}

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש מהדבקות באיידס - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    31/07/2011

הסיכוי קטן אך קיים. בצע בדיקת אידס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו