מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהדבקות באיידסאיתן29/07/2011
היי אני איתן בן 19 לפני כשנה וחצי ביצעת עם ידיד אוננות משותפת במהלכה השתמשתי במעט מהזרע שמפלט לו כדי לאונן.. כלומר אוננתי עם הזרע שלו לאחר כשנה וכמה חודשים הידיד סיבר לי שהוא נגוע בוירוס האיידס "ואין לי מה לדאוג" כי מגע בין זרע לאיבר מין אינו מעביר איידס ואיידס עובר אך ורק במין אוראלי,אנאלי וכדומה (שמעולם לא ביצענו כמובן) השאלה שלי האם יש סיכוי שאפילו מכמות קטנה יחסית של זרע נגוע יכול להיות שעבר לי הוירוס יש לציין שרק אוננתי עם זה ולא ביצענו שום דבר אחר...
ואם יש הסיכוי מה ההסתברת בערך 1 ל 100 נגיד?
בכול אופן אני מתכוון לעבור בדיקת איידס ואם הייתי יודע כמובן שלא הייתי עושה את זה איתו..
תודה רבה איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לעומר חשש להדבקות
איתן31/07/2011היי עומר,
באותו תקופה הוא היה נשא חדש. אך לא סיפר לאף אחד.
לא ידוע לי אם הוא לקח או לא את הקוטקטל אז ידוע לי רק שהיום הוא כן לוקח.
ניתקתי מגע איתו מפני שהוא פגע האמון שהיה לי איתו שייצאתי מנקודת הנחה שהוא לא נדבק. אמרו לי משהו על תחושת חום בחילות מצאתי על זה קצת באינטרנט..
לא היו לי תחושת חום בחילות בכלל ולא היית חולה יותר מיומים אני בריא בד"כ האם זה מקטין את הסיכוי שנדבקתי או שזה לא קשור?
אני בין היתר מעביר את הנושא ללינק שנתת לי
אני מודה לך על הסבלנות:}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקות באיידס - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011הסיכוי קטן אך קיים. בצע בדיקת אידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?