המיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המיואש
    יאיר
    03/08/2011

הי
    אני בחור בן 25
    לפני כשלוש שנים הופיע לפתע על הכתף צד ימין כתם חום פיגמנטציה הכתם די גדול כארבעה ס"מ..רופאת עור אחת נתנה לי שם ארוך של הנגע הזה שכבר שכחתי ואמרה שאין טיפול יעיל..אך אני לא מאמין שאין טיפול באמת..מה עם משחות חזקות להבהרה?הכתם פשוט מכוער..ולמה הוא הופיע בגיל עשרים ושתיים לפתע?שינויים הורמונליים?האם ניתן לעשות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המיואש

הוספת תגובה

• שלום לך

דומיניק
    03/08/2011

קיימים כל כך הרבה נגעים מהסוג שאתה מתאר!
    אני אנסה לעזור לך מהסיבה שאני רוצה שתדע שקיים הרבה טיפולים להעביר לך את הנגע הזה.קודם כל תבדוק שזה לא מסוכן!
    עכשיו אני לא יודע איזה רופאת עור הייתה,אבל תמיד קח כמה חוות דעת ממוסמכים בתחום. אם אף רופא לא עוזר לך ממסגרת קופת החולים שלך.אז אתה צריך ללכת לאיבחון מקצועי!,או עוד 2 רופאים לפחות שיבדקו לך את זה מקצועי.בדרך כלל הם נמצאים מחוץ למסגרת קופות החולים.ואתה יכול לעשות גם בדיקת ביופסיה. אבל תזכור שלוקחים לך חתיכה קטנה מהנגע כדי לבדוק במעבדה. שם מנסים למצוא לך תרופה מתאימה לחסל את הנגע הזה.ויישאר לך צלקת קטנה,כל עוד זה לא מסוכן יש מלא מכשירים שיכולים לעזור לך. קיים משהו ששמעתי על זה שמבצעים את זה בבתי חולים ובמרפאות פרטיות. "פוטותרפיה" "פוטודינמי" הם מטפלים בנגעים,שווה לך לנסות.
    הטיפול זה קרן אור! אדום או כחול,או שילוב של שנייהם יחד,מה שבעצם האור הזה הזה עושה,הוא חודר והורס את הנגע. תקרא על זה קצת באינטרנט ותבין קצת יותר חומר.

בהצלחה :) ותזכור לא להתייאש!.הרפואה רק מתקדמת מיום ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבל הבלים

רון
    03/08/2011

קבלת תשובה ממשועמם אינטרנט שבלבל מושגים שנלקחו גם הם מעולם האינטרנט
    אוליי זה חופש ביטוי אבל גם הבל הבלים ולא עיצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיואש - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    03/08/2011

שלום לך,
    לצערי לא ניתן לאבחן על בסיס תיאורך.
    גש לרופא מומחה לעור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו