אגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגזמה
    שוני
    03/08/2011

שלום רב
    לפני כשנתיים החלה אצלי אגזמה בכפות הידיים.
    זה מעיין שלפוחיות קטנות אשר מגרדות ואני מגרד ואז זה ניהיה פצע ואז זה מגליד ויש הפסקה שבועיים ואז עוד פעם זה יוצא.
    הלכתי לרופא עור והוא אבחן את זה כאגזמה ונתן לי משחה המשחה מיבשת את זה היא מאד שומנית ואז חוזר חלילה.
    הרופא עור אמר שהסיבה היא ממתח נפשי ואין מה לעשות בקשר לזה . זה מאד מטריד אותי ומעצבן זה לא נעים בכלל .
    שאלתי היא העם יש פתרון לאגזמה בכדור או טיפול אחר שימנע את זה כי זה חוזר מהתחלה כל שבועיים שלוש .
    אני לא במתח נפשי אני רגוע ומרגיש טוב לכן אני לא מבין למה הרופא עור אמר לי שזה ממתח נפשי . מה ניתן לעשות. ניסיתי לקבוע תור למומחה אך התור הקרוב זה רק בינואר
    מה לעשות ?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגזמה

הוספת תגובה

• אגזמה - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    03/08/2011

שלום שון,

מאנמנזה, וללא בדיקה, אתה סובל כנראה מאקזמה דיסהידרוטיק בכפות הידיים.

אני ממליץ:
    1. פניה לאלרגולוג לבצע פץ' טסט בכדי לברר את הסיבה והמקור לתופעות, ובהתאם להימנע ממגע עם הגורם לכך.
    2. למנוע מגע עם נוזל לשטיפת כלים ולהשתמש עם כפפות עם 2 שכבות הגנה.
    3. בהתחלה אפשר להשתמש בסטרואידים מקומיים, אך אם התופעה נמשכת יש טיפולים נוספים.

בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו