מולסקום והריון- טרם נעניתי בב4קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולסקום והריון- טרם נעניתי בב4קשה
    שירלי
    17/08/2011

שלום רב, אני בהריון שבוע 34+ הריון תקין תודה לאל.
    לאחותי יש יבלות מסוג מולסקום קונטגיוזיום, התחיל לה לפני חצי שנה במפשעות ועכשיו יש לה גם ידיים רגליים.
    לי יש אקנה מתחילת ההריון על הפנים בגב ומעל בית החזה ויש כמה נגעים בודדים שאחרי שאמרו לה שיש לה את זה ישר מהחרדות פוחדת שזה זה, אין לי שום גירוד במפשעה או באברי המין. האם זה חס וחלילה מסוכן?כי אומרים שנגיד הרפס באיבר המין מסוכן או משהוט?אם לא מגרד לי ולא כלום זה יכול להיות שם?ואם יש את זה מה עושים כנגד זה?כי לא שמעתי על זה עד שאמרו לאחותי וממש בחרדות..
    אנא עזרו לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מולוסקום יש טיפול

טל
    20/08/2011

אם רק היית עושה חיפוש פשוט בגוגל היית כבר מודעת לקיומו של טיפול מדהים.

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

זה אתר שתוכלי לקרא בו את כל המידע על הטיפול במולוסוקום במשחות צמחיות שמחסלות אותו.

את לא חייבת לחשוב באופן מקובע שרופא עור יתן לך מענה לבעיה המענה קיים באתר שציינתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עניתי

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    23/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו