נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    גלי
    27/08/2011

שלום רב,

אני בת 32 , לאחורנה סובלת מנשירת שיער חזקה (אומנם אין קרחות אבל נושר הרבה). בנוסף, יש לי התכווצויות שרירים בשוקיים שקורות בד"כ בלילה. חשוב לי לי להדגיש שאני נוטלת גלולות 3 חודשים ברציפות ורק אח"כ מקבלת מחזור וזאת מכיוון שאני סובלת מאנדומטריוזיס. (זה טיפול שמרני שניתן ע"י גניקולוג).

אני נוטה לייחס את הנשירה לשימוש בפן שאני עושה לשערי לבד אבל לאחרונה זה לא נראה לי קשור. יודגש כי תמיד הייתה לי מעט נשירה אך לאחרונה זה החמיר.

איך אוכל לדעת האם יש לי מחסור באבץ? האם מבצעים בדיקות כאלו בקופ"ח? האם אפשר להתחיל ליטול אבץ ללא התייעצות עם רופא?

לתשובתכם אודה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• אודה לכם באם תוכלו להשיב לשאלתי

גלי
    03/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    03/09/2011

גלי שלום,
    זה נורמלי שיש נשירת שיער עד 100 שערות כל יום.
    אם יש נשירת שיער מופרזת יש לברר כמה שערות נושרות ביום.
    יש הרבה סיבות לנשירת שיער מופרזת הכוללות מחלה עורית בקרקפת, מחלות פנימיות, חוסרי תזונה וכו'.
    יש לפנות לרופא עור לערוך בדיקה מדוקדקת של הקרקפת ואז לעשות בדיקות דם. לרוב, מחסור באבץ הינו גורם נדיר מאד לנשירת שיער, ולכן הבדיקה אינה מתבצעת באופן שגרתי בקופת החולים. אני ממליץ שלא להתחיל בטיפול כלשהו לפני בדיקה ובירור ע"י רופא עור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו