מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטן ומינוציקליןמיכאל04/09/2011
יש לי בעיה אני לפני חודש הייתי אצל הרופא והיא הביאה לי כדורי מינוציקלין 100 מ"ג כדור אחד ביום
ואחרי חודש לא ראיתי שיפור אז חזרתי לרופא ואמרתי שאני רוצה לקחת רואקוטן אז היא התחילה להגיד לי שזה מסוכן ולא כדאי ויהיה לי חרא עם זה , למרות שאמרתי לה שאני מוכן לקחת את זה ולשאת בתופעות לוואי היא לא רצתה להביא לי היא ניסתה למכור לי רק עוד משחות וכדורים אחרים
ובסוף היא דחפה לאמא שלי עוד כדורי מינוציקלין ואמרה להמשיך לקחת את זה ...
אני לא יודע מה לעשות כי אמא שלי לקחה את זה ואני רוצה לקחת רואקוטן ואני לא יכול לקבוע תור לרופא אחר בגלל שבמכבי אתה מחוייב ללכת לרופא אחד 3 חודשים משהו כזה
אז איך אני יכול להשיג רואקוטן ? אני צריך לקחת את זה בזמן הקרוב כי עוד שנה אני יהיה בתחרויות שחייה ואני לא יוכל לקחת את זה כי זה פעילות גופנית ממש גבוהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיכאל,
תמי05/09/2011באוקטובר מתחיל ריבעון חדש במכבי ואתה יכול להחליף רופא, אם אין לך סבלנות לחכות- תלך לרופא אחר ביום שהרופאה הזו לא מקבלת- זה נחשב ל"רופא מחליף". אבל באמת כדאי לך לשקול אם לקחת רואקוטן, אני עכשו התחלתי ויש לי כאבים במפרקים בידיים ומצב רוח קצת ירוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?