רואקוטן ומינוציקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן ומינוציקלין
    מיכאל
    04/09/2011

יש לי בעיה אני לפני חודש הייתי אצל הרופא והיא הביאה לי כדורי מינוציקלין 100 מ"ג כדור אחד ביום
    ואחרי חודש לא ראיתי שיפור אז חזרתי לרופא ואמרתי שאני רוצה לקחת רואקוטן אז היא התחילה להגיד לי שזה מסוכן ולא כדאי ויהיה לי חרא עם זה , למרות שאמרתי לה שאני מוכן לקחת את זה ולשאת בתופעות לוואי היא לא רצתה להביא לי היא ניסתה למכור לי רק עוד משחות וכדורים אחרים
    ובסוף היא דחפה לאמא שלי עוד כדורי מינוציקלין ואמרה להמשיך לקחת את זה ...
    אני לא יודע מה לעשות כי אמא שלי לקחה את זה ואני רוצה לקחת רואקוטן ואני לא יכול לקבוע תור לרופא אחר בגלל שבמכבי אתה מחוייב ללכת לרופא אחד 3 חודשים משהו כזה
    אז איך אני יכול להשיג רואקוטן ? אני צריך לקחת את זה בזמן הקרוב כי עוד שנה אני יהיה בתחרויות שחייה ואני לא יוכל לקחת את זה כי זה פעילות גופנית ממש גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן ומינוציקלין

הוספת תגובה

• הי מיכאל,

תמי
    05/09/2011

באוקטובר מתחיל ריבעון חדש במכבי ואתה יכול להחליף רופא, אם אין לך סבלנות לחכות- תלך לרופא אחר ביום שהרופאה הזו לא מקבלת- זה נחשב ל"רופא מחליף". אבל באמת כדאי לך לשקול אם לקחת רואקוטן, אני עכשו התחלתי ויש לי כאבים במפרקים בידיים ומצב רוח קצת ירוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו