עקיתצת יטושים מתנפחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיתצת יטושים מתנפחות
    יוליה
    10/09/2011

שלום,
    לפני שנתיים התחילו עקיצות היטושים שלי להתנפח מידי פעם, לא כל עקיצה אבל אחת לכמה יש לי עקיצות שמתנפחות לגודל דיי גדול של 10 עד 20 ס"מ קוטר וזה אזור חם ואדום ולוקח לזה כשבוע לעבור.
    מה שמפליא אותי ורציתי לשאול איך זה שהייתי אצל שלושה רופאי משפחה שונים, רופא בטיפול נמרץ (בשבת) ורופא עור ואף אחד לא יודע בדיוק מה זה ולמה זה קורא רק נתנו בהטחלה משכה על בסיס הורמונים בטקורטן או בקטרובן, בשלב מסויים עברתי לזריקות בטוסיק ורק ככה זה עובר תוך יום.
    רק אתמול גיליתי עוד שלוש בחורות בנות גילי 20+ שיש להן את זה וגם הרופאים שלהן אומרים דיי אותו דבר, לי אישית יש תחושה כאילו יש בארץ חוסר ידע אצל רופאים בנושא של העקיצות האלה. אולי מישהו פה יוכל להסביר לי מה קורה? אגב משהו מעניין שגיליתי ז\ה שאחת מהן לוקחת את אותו סוג גלולות כמוני אז התחלנו גם לשקול שאולי זה תופאת לווי של גלולות על העקיצות?

אשמח לתשובה והמון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיתצת יטושים מתנפחות

הוספת תגובה

• מישהו?

יוליה
    12/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו