מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטיליגו דרמה קולור של קריולן ומידעירון12/10/2011
לכל מי שמעוניין לדעת
זהו התכשיר הטוב ביותר לכיסוי ויטיליגו
הם נמצאים בתל אביב ,ליד הדולפינריום (קריולן)
מומחים,מכירים את הבעיה.
קובעים פגישה שם ומקבלים מאפרת מקצועית שמלמדת היטב איך מסתירים.
אני גבר ואני לא יכול יום אחד ללא איפור איכותי כזה.
מדובר על מוצרי דרמה קולור שלהם, יש מגוון צבעים תוצרת גרמניה
הם נקיים אני כבר כמה שנים משתמש, כל חפיסה מספיקה למשהו כמו שנתיים חופשי.
מורחים עם מכחול באזורי פנים , באזורי יד למשל ניתן למרוח ואחר כך להעביר פודרה שמקבעת.
לא לקנות חומר מקבע (ספריי) הוא מיותר ונראה שהוא יותר מידי כימי, יש להם אינטרס לדחוף אז לא לגעת .
הוא יוצר שכבה מבריקה ובולטת וממש לא נראה בריא ונראה שהוא מסוכן.
שכבת האיפור העדינה שנמרחת מחזיקה יום שלם באזורי פנים . אדיר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
ירון12/10/2011יש שם 20 אחוז הנחה למטופלי ויטיליגו, אז לבקש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיליגו התוצאות בפוטותרפיה זמניות
גיא13/10/2011צר לי לאכזב אותך אך לאחר שתסיימי את הפוטותרפיה המצב
יחזור לקדמותו.
לצערינו ויטיליגו היא מחלה בלתי הפיכה והריפוי שלה יהיה רק באחרית הימים כשהמשיח יבוא.
הבעיה גנטית ולא ניתן לרפא אותה באמצעות תרופה כזו או הקרנות כאלה ואחרות.
אני חולה ויטיליגו ותיק שעבר פוטורפייה גם כן עם שיפור משמעותי וכיום רוב הגוף שלי חזר למצב של חוסר פיגמנט לאחר שהפסקתי את הפוטותרפיה.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי שאפשר לקבל טיפול
עינת14/10/2011קראתי שיש טיפול שגורם לאיבוד כל הפגמנט בגוף, מה שגורם לכל הגוף להפוך לצבע אחד, בהיר.
שאלה - כיצד מאבחנים ויטיליגו???
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?