מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להיפטר מפטריות לתמיד?דניאלה13/10/2011
מדי פעם יש לי התפרצויות ואני חושבת שזה פטרייה. הרופאה נתנה לי דרמובאט. איך ניתן להתפטר מזה לגמרי?.כל שבוע יש התפרצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט יעשה לך נזק איום
נועה13/10/2011לא תוכלי לצאת לעולם מהמחלה אם העור שלך יספוג את המשחה האיןמה הזו דרמובט .
יהיה לך ריבאונד של סטירואידים ואטרופיה של העור עד כדי מצב שלא תוכלי לשבת על גסא.
תזרקי לאשפה את הדרמובט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא דרמובאט. מה כן?
דניאלה13/10/2011מה לקחת לליכין סימפלקס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקלרוזיס אין מרפא למחלה
נועה14/10/2011רופא עור שהוא חבר משפחה הזהיר אותי לא לעשות שימוש
בדרמובט כי אז זה יגרמו לי לדבריו למהלך של נזק עד סוף החיים.
הוא הסביר לי שזה דומה למצב של אטרופיה של העור שנגרם עקב מריחת סטירואידים
וגם ליכן סקלרוזיס היא סוג של אטרופיה של העור ( התדללות רקמת העור בפות )
אז אם אני אמרח דרמובט לדברין אני אגביר את ההתדללות פי כמה ולא ישאר לי עור
מזל שאבא שלי חיבר אותי אליו אחרת הייתי מאמינה לרופא העור שנתן לי דרמובט בחוסר מצפון המנוול הזה.
אני משתמש בשתי משחות טבעיות שקבלתי ממש עוזרות לי לעבור את הסבל.
אני משתמשת בהם עקב סבוריאה שיש לי בפנים והם עוזרות גם לליכן.
תחפשי בגוגל אותם בחיפוש >>> קרם סבורם
למחלה אין ריפו תקראי שגם דר אריה ליפשיץ כתב על זה כאן.
מחלת עור בשם ליכן
קפלן מירי
18:31 04.06.08
יש לני בנות תאומות בנות 24 כיום שתיהן סובלות ממחלת עור שנקראת ליכן סקלרוזוס
כעת מטופלות במשחה שנקראת פרוטופיק שאלתי היא האם יש אולי פתרון אחר
חדש בטיפול במחלת העור הנ"ל כמו כן דבר4 זה גורם לבעייה בקיום יחסי מין וכו
תוד על העזרה
Liches Sclerisus et Atrophicus
ד''ר אריה י. ליפשיץ
11:59 06.06.08
שלום גב' קפלן,
באם בנותיך אכן סובלות מהמחלה ששמה מופיע בכותרת תשובתי, אזי הטיפול למחלה הנו בעזרת תכשירים מקומיים נוגדי דלקת. זמן רב היה מקובל להשתמש בסטרואידים פוטנטיים - משחות המכילות נגזרת פעילה מאוד של קורטיזון.
השימוש בפרוטופיק עשוי להועיל לסימפטומים ולחסוך שימוש ממושך בתכשיר סטרואידי.
לצערי, בינתיים לא קיים טיפול שיוכל להשרות החלמה מליאה של המחלה.
חג שבועות שמח
ד''ר אריה י. ליפשיץ
מומחה למחלות עור ולמחלות מין
ז'בוטינסקי 155 רמת גן-מכבי ומאוחדת. כללית מחוז י-ם 057-2121322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוי ליכן סקלרוזיס - הומאופתיה
אריאל קינן27/04/2015אכן לליכן סקלרוזיס אין מרפא ברפואה קונבנציונלית משום שמדובר במחלת עור אוטואימונית הנגרמת מחוסר איזון של מערכת החיסון שתוקפת את עצמה, אולם למחלה יש ריפוי ברפואה הומאופתית על ידי טיפול הומאופתי קלאסי שמותאם באופן אישי לכל אישה שסובלת מהמחלה .
בקליניקה שלי להומאופתיה קלאסית טיפלתי באישה כבת 45 שאובחנה במחלה על ידי גניקולוג בכיר באסותא. האישה סבלה מסדקים, התכייבות ותחושת גרד ושריפה קשים באזור העריה והדגדגן, לאחר מתן של תרופה הומאופתית מותאמת אישית במנה חד פעמית נצפה אצלה שיפור מדהים של למעלה מ- 90 אחוז תוך 3 וחצי שבועות.
הפצעים והסדקים החלימו ותחושת הגרד והשריפה נעלמה לחלוטין.
טיפול הומאופתי קלאסי הוא טיפול טבעי ויעיל במיוחד למצבים כרוניים אשר אין להם מרפא ומענה ברפואה קונבנציונלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בליכן סקרלוזוס
חיה28/10/2016היי נעה אשמח שתגידי לי איך את מתמודדת עם ליכן סקרלוזוס. השבוע נודע לי שיש לי את זה, ואני בלחץ אטומי. לא יודעת איך להתמודד עם זה. אשמח להמלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן סקלרוזיס לחיה
רמי מור28/10/2016חיה שימי לב כי את פונה לאדם שכתב כאן תגובה בשנת 2011
ואת מצפה מאותו אדם להשיב לך ?
חיה , אנשים לא גרים בפורום או מבקרים בו בכל יום אלו אורחים מזדמנים .
בכל מקרה, ליכן סקלרוזיס היא מחלה אשר לרוב בלתי הפיכה מרגע הופעתה.
היו לי מספר מקרים שטופלו בהצלה בשל העובדה כי המחלה פרצה אצלם עקב וירוס ישן וכך הם ניצלו.
בכל מקרה על מנת לדעת האם הוירוס ( מקור זיהומי ) הוא זה שגרם לך לבעיה אין מנוס אלא ליטול את הטיפול כ 3 חודשים.
זו לצערי הדרך היחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?