מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן סקלרוזוס- שאלות מטרידות ביותרשקדנית21/10/2011
לד"ר ליפשיץ שלום רב,
אובחנתי ע"י רופא נשים במחלת ליכן סקלרוזוס. אודה לך מאוד אם תוכל להשיב על שאלותיי כדי לפזר מעט את הערפל סביב מחלה זו: ( אני בת 62 מוטרדת מאוד )
1. האם ברפואה מוגדרת מחלה זו כטרום סרטנית?
2. הרופא המליץ לי למרוח דרמובט למשך מס' ימים. האם הקרם דרמובט עוזר מעבר להפסקת הגרד כלומר האם עלי להמשיך למרוח קרם גם לאחר שהגרד פסק? מה תפקיד הדרמובט במקרה ספציפי זה?
3. באיזו תדירות רצוי להיות במעקב אצל הרופא ? האם כל חודשיים , 3 חודשים , חצי שנה ??
4. אצל מי אני אמורה להיות במעקב, אצל רופא עור ומין או אצל רופא נשים?
5. מה מלמד המחקר על הפוטנציאל לממאירות בקרב החולות בליכן סקלרוזוס?
6. האם משחת פרוטופיק יכולה להחליף את הקרם דרמובט במקרה שלי והאם היא נתנת על פי מרשם בלבד?
אני מודה לך מראש על כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן סקלרוזיס אל תתקרבי לדרמובט
מורן21/10/2011אני חולה בליכן כבר 6 שנים
אין תרופה מחלה הזו ואל תעשי את הטעות של מריחת דרמובט כי
לא תרפאי את עצמייך אלא תחמירי את הבעיה פי 10 שהסבל יהיה בלתי נסבל מהדרמובט הזה.
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה חשובה למורן
שקדנית22/10/2011אני ממש מודה לך מכל הלב על עצתך ואני מבינה שאת מדברת מתוך ניסיון. אם לא דרמובט, אז מה כן ? כלומר כיצד את מטפלת בעצמך?
האם את משתמשת במשחה כלשהי שעוזרת לך? ובכלל מה מצבך היום אחרי 6 שנים ?
אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לי משהו מתוך נסיונך האישי . כל עצה תתקבל בברכה ובהערכה. תוכלי לכתוב לי למייל : ([email protected])* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?