ליכן סקלרוזוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליכן סקלרוזוס
    שקדנית
    26/10/2011

אא, תודה על ההתייחסות

רציתי לשאול אותך ,כמובן רק אם תרצי לשתף אותי ,איך את מתמודדת עם המחלה הזאת? כמה זמן את סובלת ממנה? איזה מידע קיבלת לגביה מהרופא שלך?
    אני שואלת כי לי אין מידע מעבר למה שאני קוראת באינטרנט והמידע הזה מהלך עלי אימים. אני פשוא אובדת עצות . מצד אחד הרופא ממליץ על דרמובט ומצד שני אני קוראת על הנזקים מזה. אז מה כן יש לעשות? בקיצור אפשר לחיות עם זה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליכן סקלרוזוס

הוספת תגובה

• כבר בלבל את המח בכל פורום אפשרי

אא
    27/10/2011

אין פורום שבו לא חזרת על אותה שאלה.
    את כנראה אוהבת מאד את ההתכתבות כאילו שאין מה לעשות בחיים אלא רק להתכתב.

אז אין תרופה לליכן סקלרוזיס כמו שאין תרופה למלא מחלות.
    מה את חושבת שאם תלכי מפורום לפורום אז פתאום תצוץ תרופה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך. את ממש עוזרת.

שקדנית
    27/10/2011

כנראה שאת לא באמת חולה במחלה אוטואימונית אחרת לא היית מגיבה כך. היית מבינה את המצוקה מגלה אימפתיה . התביישי לך. במקום לעודד ולעזור את מעבירה ביקורת ותוקפת. מעניין שגם את מבקרת כאן לא מעט עובדה שענית לי. למה לא התעלמת? דעי לך אא שאני מתכוונת לנצל כל פורום אפשרי ורלוונטי כדי לקבל מידע שיעזור לי להתמודד איכשהו עם המחלה. איני מתנצלת על כך כלל וכלל להיפך .אינך חייבת לקרא או לשוטט כאן. לכי לשוטט באתרים אטרקטיביים יותר כדי שלא יבלבלו לך את המוח עם שטויות כמו ליכן סקלרוזיס וכאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו