בעייה מעט מסתורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה מעט מסתורית
    אבי
    27/10/2011

הבעיה שלי התפתחה בשלבים, לאורך די הרבה זמן, ובשום שלב לא יצרה אי נעימות גדולה או משהו שהזעיק אותי לרופא, ולכן לא חשבתי שיש במה לטפל.
    לפני חודשים לא מעטים, הופיעה לי על איבר המין בליטה קטנטונת ושחורה, קצת כמו חצ'קון.
    לאחר כמה זמן, סליחה על התיאור הציורי, לחצתי עליה כמו חצ'קון, ויצא ממנה מעין קוץ שחור/חום שהיה בפנים, ללא כאב. זה היה די מוזר, אבל מאחר ולא היו תסמינים אחרים, וזה לא חזר, התעלמתי מהעניין.
    לפני כחודשיים-שלושה, החלו להופיע בגופי הרבה ציסטות קטנות מאוד, קצת בכפות הידים, אחת אפילו בעפעף של העין, אבל יותר מכל על איבר המין. ניגשתי לרופאת עור, שאמרה שמדובר בדבר נפוץ ולא מזיק, שזה טבעו של העור באזור זה, ושזה עובר לבדו, אין מה לעשות כדי לזרז, ואכן כך היה, רוב הציסטות נעלמו עם הזמן. אתמול שמתי לב ששוב יש לי מעין חצ'קון כהה יותר, קטן יותר מזה שהיה בעבר, וממנו בולט קוצון קטן, כמו אז, שיצא החוצה יחסית בקלות וללא כאב, ואני מזהה עוד אחד כזה, שלא ניתן למשוכו החוצה עדיין.
    יכול להיות שאלה לא סתם קוצונים, אלא טפילים? הם לא יכולים להופיע יש מאין, וכשהסתכלתי מקרוב, בהחלט יכול להיות שזו איזו תולעת מיובשת מזערית. אני לא יודע אם יש קשר לציסטות הלא מזיקות או לא, אבל זה התיאור המלא של מה שאני רואה.
    תודה רבה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה מעט מסתורית

הוספת תגובה

• זה לא משהו שאתה צריך לחשוש ממנו..

שולה
    30/10/2011

יש את זה להרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו