הרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס
    חדווה
    13/11/2011

לפני כשנה יצאו לי פצעי הרפס באיבר המין. קיבלתי טיפול בכדורים ובמשחות במשך תקופה ארוכה. לאחר סיום הטיפול היתה לי רגיעה של חודש-חודשיים ואז שוב יצאו לי הפצעים. רופאת הנשים נתנה לי שוב טיפול ובהמשך גם טיפול בכדורים למניעה, כל יום כדור אציקלובר. אני לוקחת את הכדורים כבר במשך כמה חודשים. לפני כשבוע הפסקתי לקחת את הכדורים למניעה והיום הופיעו לי שוב פצעי הרפס. אני כבר חסרת אונים ומיואשת, לא יודעת מה לעשות..... לא יודעת אם מותר לי לקחת 1 כדור אציקלובר במשך תקופה כזו ארוכה ולא מבינה למה כל הזמן זה חוזר.

אשמח לעזרה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס

הוספת תגובה

• למה לא עונים לשאלות?

חדווה
    19/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    19/11/2011

אסתריקה שלום,

כשיש התלקחות של הרפס באבר מין הטיפול המומלץ הוא ולטרקס 500 מ"ג פעמיים ביום, במשך שבוע - 10 ימים.
    כאשר יש מקרים חוזרים של הרפס סימפלקס מומלץ לקחת ולטרקס 500 מ"ג ליום למשך תקופה ארוכה.
    חשוב לציין כי גם במשך לקיחת התרופה באופן מניעתי אפשר לקבל התלקחות של הרפס סימלפקס באיבר מין ואז שוב צריך לקחת את הטיפול שתואר לעיל (ולטרקס 500 מ"ג פעמיים ביום, במשך שבוע - 10 ימים) ואח"כ להמשיך באופן מניעתי ב -500 מ"ג ליום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, אך רציתי

חדווה
    25/11/2011

לשאול כמה זמן מותר לקחת את אותו כדור למניעה? ז"א במשך כמה חודשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבורך

עדי
    26/11/2011

יש טיפול במשחה צמחית ונוזל נגד הוירוס שיקטין לך מאד את ההתקפים
    אבל זה לא בסל התרופות ותצטרכי לרכוש באופן פרטי.
    המשחה עושה פלאים .

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

כך תגיעי לאתר עם כל המידע.

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה ששווה זהב

ליאת-לא רופאה
    31/01/2012

אני סובלת מהררפס 20 שנה ולפני שנתיים לקחתי - אל-ליזין של סולגר , תרופת פלא להרפס .

תבררי בסולגר .

מאז יש לי התפרצות במקרה הטוב פעם בשנה . שכחתי כמעט מה זה הרפס והיו לי התפרצויות מידי חודש ולפעמים מידי שבוע .

מקווה שעזרתי.

תנסי למצוא על זה חומר באינטרנט , יש מלא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו