אחרי חצי שנה של ראוקוטן ואין תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי חצי שנה של ראוקוטן ואין תוצאות
    נדב
    18/11/2011

לדוקטור שלום התחלתי היום את החצי שנה שנישארו לי עוד שלושה חודשים אני נוטל 40 מיליגרם אני בן 19 שוקל 70 אני סובל מיזה שנתיים ניסתי הכולל והחלטתי לשים לזה סוף ולקחת רואקוטן אבל עדיין יוצאים לי פצעים ויש לי המון כתמים וסימנים אני עצרתי את החיים שלי לחצי שנה אפילו דחיתי גיוס לסיירת בכימעט שנה ואת כול הספורט עצרתי ואני עושה המון ספורט פשוט כולה יום בבית מיסתגר ומשלה את עצמי שאולי עוד שבוע זה יעבור מה אני צריך לעשות אני מיואש כבר פוחד שעוד שלושה חודשים הבעיה לא תיפתר אולי אתה ממליץ לעלות את המילגרם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה טיפול מדהים לאקנה ומחלות עור

שרון
    18/11/2011

רואקוטן תרופה קשה ואת זה גם אני למדתי.

אני היום לוקח טיפול אלטרנטיבי לאקנה והוא מדהים בלי רואקוטן והנזקים שלו.

תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

תגיע לאתר עם הטיפול באקנה ויש שם עוד מחלות עור בתמונות.

ממליצה לך בחום .
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי חצי שנה של ראוקוטן ואין תוצאות - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    20/11/2011

שלום נועם,
    לא ניתן לייעץ באופן מוסמך לבעייתך הספציפית ללא בדיקה, אך מניסיוני רואקוטן תמיד עוזר. לצערי, לחלק מהמטופלי נדרש זמן רב עד שהטיפול הראשוני מדכא את פעילות המחלה ומאפשר להתחיל את הפאזה השנייה של הטיפול - פאזת המינון המצטבר שצריך למנוע את חזרת מחלת האקנה.
    המלצתי: פנה שוב לשיחת ייעוץ עם רופא העור שלך. בכל מקרה אני חושב שאתם עושים את הדברים הנכונים אך הם לוקחים זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו