מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי חצי שנה של ראוקוטן ואין תוצאותנדב18/11/2011
לדוקטור שלום התחלתי היום את החצי שנה שנישארו לי עוד שלושה חודשים אני נוטל 40 מיליגרם אני בן 19 שוקל 70 אני סובל מיזה שנתיים ניסתי הכולל והחלטתי לשים לזה סוף ולקחת רואקוטן אבל עדיין יוצאים לי פצעים ויש לי המון כתמים וסימנים אני עצרתי את החיים שלי לחצי שנה אפילו דחיתי גיוס לסיירת בכימעט שנה ואת כול הספורט עצרתי ואני עושה המון ספורט פשוט כולה יום בבית מיסתגר ומשלה את עצמי שאולי עוד שבוע זה יעבור מה אני צריך לעשות אני מיואש כבר פוחד שעוד שלושה חודשים הבעיה לא תיפתר אולי אתה ממליץ לעלות את המילגרם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה טיפול מדהים לאקנה ומחלות עור
שרון18/11/2011רואקוטן תרופה קשה ואת זה גם אני למדתי.
אני היום לוקח טיפול אלטרנטיבי לאקנה והוא מדהים בלי רואקוטן והנזקים שלו.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיע לאתר עם הטיפול באקנה ויש שם עוד מחלות עור בתמונות.
ממליצה לך בחום .
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חצי שנה של ראוקוטן ואין תוצאות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ20/11/2011שלום נועם,
לא ניתן לייעץ באופן מוסמך לבעייתך הספציפית ללא בדיקה, אך מניסיוני רואקוטן תמיד עוזר. לצערי, לחלק מהמטופלי נדרש זמן רב עד שהטיפול הראשוני מדכא את פעילות המחלה ומאפשר להתחיל את הפאזה השנייה של הטיפול - פאזת המינון המצטבר שצריך למנוע את חזרת מחלת האקנה.
המלצתי: פנה שוב לשיחת ייעוץ עם רופא העור שלך. בכל מקרה אני חושב שאתם עושים את הדברים הנכונים אך הם לוקחים זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?