נקודות לבנות סביב כיפת הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות לבנות סביב כיפת הפין
    אייל דביר
    18/11/2011

צוות המומחים שלום רב,
    אני בקרוב בן 18, אני מאונן באופן כרוני למדי מגיל 14, כ 3-4 פעמים ביום אפילו יותר. חומר הסיכה שאני משתמש הוא הרוק של עצמי, כל הזמן הזה. מעולם לא קיימתי יחסי מין או התנשקתי לכן איני חושב שעברה אליי מחלת מין כתוצאה ממגע מיני כלשהו (כי לא קיימתי).

בגיל 14 הופיעו בחלק הקדמי של כיפת הפין (ליד הכיפה, לא עליה) מס' נקודות לבנות, כיום הן גדולות בהרבה, ומכ 4 נקודות לבנות כיום יש לי כ8 נקודות לבנות באיזור זה בגדלים שונים. בנוסף לפני כמספר חודשים החלה להיווצר לי אדמומיות בחלק האחורי של כיפת הפין (איפה שפעם היה ורוד). ומן האדמומיות הזאת, בחלק התחתון באיזור האחורי של כיפת הפין יש לי שורה של נקודות לבנות, שמאוד מזכירות את הנקודות שליד קדמת הפין שכבר יש לי שנים.

איני מרגיש כאב מהנקודות הללו, אני חש גירוי לא נעים בזמן האוננות ואחריה בגלל זה, אך לא מגרד לי. אני חושב שזה קשור לאוננות, מכיוון שאני רואה שהנקודות מתאימות לאופן האוננות שלי.

הנקודות הן בולטות, לא כואבות, הן לא עושות רושם של חצ'קון אלא יותר כמו של עור מת, אבל לא ניתנות לקילוף או גירוד. הן קטנות, והן גדלות עם הזמן ומקבלות צבע לבן יותר (קצת כמו עור מת) ככול שהזמן עובר (ואני ממשיך לאונן). (אין לי הרפס בפה, לפעמים יש לי "אפטות" אבל הן עוברות מהר מאוד).

1) האם תוכלו להמליץ לי על דרך טיפול כלשהי בבעיה זו?

2) הם תוכלו להמליץ לי על משחה או תכשיר שניתן להשיג בבתי המרקחת ללא מרשם?

3) מה לדעתכם יש לי? אני מזכיר שמעולם לא יצרתי מגע מיני.

אודה לכם מקרב לב אם תוכל לסייע לי בבעייתי, אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודות לבנות סביב כיפת הפין - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    19/11/2011

אייל שלום ,
    קרוב לודאי שיש לך pearly penile papules שהינו מצב לא מסוכן ולא בעייתי.
    על מנת לקבל אבחנה מדויקת אתה צריך להיבדק על ידי מומחה לרפואת עור
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, הסתכלתי באינטרנט וזה כנראה זה

אייל דביר
    19/11/2011

ראשית תודה רבה שהקדשת את הזמן לסייע לי בבעייתי,

שנית, האם תוכל להמליץ לי על תכשיר כלשהו שיוכל לעזור לי לטפל בבעיה?

ניסיתי טיפול בוזלין אך זה לא כל כך עזר (כבר כמה שבועות), האם יש לך תכשיר אחר שתוכל להמליץ עליו?

בתודה מראש, אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו