לא צומח לי שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא צומח לי שיער
    אבי אברהמי
    09/12/2011

שלום אני מקווה שאני במקום הנכון באם לא אשמח שתפנו אותי לכזה.
    אני בן 30 וכבר מזה חצי שנה אולי קצת יותר לא צומח לי באזור הסנטר שיער כלומר ( אני אפשט את המקרה כמה שיותר לצורך הבנה)
    יש לי זקן שבכול פני צומח שיער וזיפים והכול טוב ויפה .. חוץ מאזור מסוים בסנטר שבו הפסיקו לצמוח לי שערות...
    הלכתי לרופא עור נתן לי טיפות, נתן לי זריקה כזו שתוכלתה לבנה לא זוכר את זמה( בטח משהו סטרואידים) וכלום כלום כלום שום דבר לא עוזר , לא רק שזה לא עוזר זה גם מחמיר, ליד אותו אסזור מסוים התפתח לו עוד אזור שבו לא צומח לי שערות
    אשמח לעזרה מקצועית אני כבר לא יודע מה לעשות אני חסר אונים...
    אמרו לי שזה מעצבים מלחץ ואין בעיה אני מקבל את הסיבה הזו אבל לא בפרק זמן כזה ארוך זה לא הגיוני כנראה יש משהו מעבר לזה .... אשמח לעזרה ככל שניתן אפילו אם אצטרך לעשות ניתוח תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא צומח לי שיער

הוספת תגובה

• תשאל אנדוקרינולוג

דביר
    10/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה יותר רצינית אולי

אבי אברהמי
    11/12/2011

אמרת לי הרבה .. מה זה אומר מה שאמרת , לאן צריך לפנות וממי לבקש את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא התכוון שתבקש הפנייה מהרופא

שירה
    13/12/2011

משפחה שלך לרופא אנדוקרינולוג (רופא שעוסק בהורמונים).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צומח לי שיער - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    14/12/2011

הסיפור ודרך הטיפול של רופא העור שלך מצביעים שהוא חשב שאתה סובל מ Alopecia areata. קיבלת למעשה טיפול מקסימלי אך גם לטיפול זה קיימות מס' מגבלות:
    1. קצב צמיחת השערות איטי - כ 1 מ"מ כל 3 ימים. נדרשים בין 2 ל 4 חדשים עד שניתן להבין בצמיחה מחודשת
    2. השערות שצומחות בהתחלה נוטות להיות לבנות (ובהמשך מתכהות)
    3. הטיפלו לא תמיד מצליח ובכל מקרה אינו יכול למנוע התפתחות נגעים באזורים אחרים או סמוכים
    המלצתי: פנה שוב לרופא העור שלך והוועץ בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו