מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא צומח לי שיעראבי אברהמי09/12/2011
שלום אני מקווה שאני במקום הנכון באם לא אשמח שתפנו אותי לכזה.
אני בן 30 וכבר מזה חצי שנה אולי קצת יותר לא צומח לי באזור הסנטר שיער כלומר ( אני אפשט את המקרה כמה שיותר לצורך הבנה)
יש לי זקן שבכול פני צומח שיער וזיפים והכול טוב ויפה .. חוץ מאזור מסוים בסנטר שבו הפסיקו לצמוח לי שערות...
הלכתי לרופא עור נתן לי טיפות, נתן לי זריקה כזו שתוכלתה לבנה לא זוכר את זמה( בטח משהו סטרואידים) וכלום כלום כלום שום דבר לא עוזר , לא רק שזה לא עוזר זה גם מחמיר, ליד אותו אסזור מסוים התפתח לו עוד אזור שבו לא צומח לי שערות
אשמח לעזרה מקצועית אני כבר לא יודע מה לעשות אני חסר אונים...
אמרו לי שזה מעצבים מלחץ ואין בעיה אני מקבל את הסיבה הזו אבל לא בפרק זמן כזה ארוך זה לא הגיוני כנראה יש משהו מעבר לזה .... אשמח לעזרה ככל שניתן אפילו אם אצטרך לעשות ניתוח תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאל אנדוקרינולוג
דביר10/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה יותר רצינית אולי
אבי אברהמי11/12/2011אמרת לי הרבה .. מה זה אומר מה שאמרת , לאן צריך לפנות וממי לבקש את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא התכוון שתבקש הפנייה מהרופא
שירה13/12/2011משפחה שלך לרופא אנדוקרינולוג (רופא שעוסק בהורמונים).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צומח לי שיער - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2011הסיפור ודרך הטיפול של רופא העור שלך מצביעים שהוא חשב שאתה סובל מ Alopecia areata. קיבלת למעשה טיפול מקסימלי אך גם לטיפול זה קיימות מס' מגבלות:
1. קצב צמיחת השערות איטי - כ 1 מ"מ כל 3 ימים. נדרשים בין 2 ל 4 חדשים עד שניתן להבין בצמיחה מחודשת
2. השערות שצומחות בהתחלה נוטות להיות לבנות (ובהמשך מתכהות)
3. הטיפלו לא תמיד מצליח ובכל מקרה אינו יכול למנוע התפתחות נגעים באזורים אחרים או סמוכים
המלצתי: פנה שוב לרופא העור שלך והוועץ בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?