אני צריך עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה דחוף
    נדב
    15/12/2011

שלום אני בן 19 שוקל 70 לוקח רואקוטן במשך 4 וחצי חודשים על 40 מילגרם והמצב שלי לא טוב יוצאים לי עדיין הרבה פצעים ומוגלות וישלי דלקות משחורים וזה מנופח אדום וכואב אני מנקה כול הזמן במי פנים וסבון מיוחד ומישחה שמייבשת אבל הפצעים לא מפיסקים לצאת וליגדול גדולים וכואבים הלכתי לרופא בשביל לעלות את המיליגרם ל60 אבל הוא לא מסכים מה אני עושה אני רוצה לעלות ישלי תחושה ש40 לא יעזור לי כייון שאני עוד מעט מסיים חצי שנה ועדיין יש הרבה פצעים וכול יום ממשיכים ליגדול אפילו מוגלות והרבה כתמים על הפנים כימעט כול הפנים אדום וכתמים ופצעים גדולים אני ממש מיואש וחייב עזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה דחוף

הוספת תגובה

• אני צריך עזרה דחוף - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/01/2012

נדב, גם אני, כמו רופא העור שלך, חושב שיש להמשיך טיפול במינון יומי נמוך יחסית עד הפסקת פעילות המחלה ורק אז להעלות את המינון כדי להשיג מינון מצטבר מלא.
    לעיתים נדירות אנו נתקלים במטופלים שעבורם נדרש זמן טיפול רב עד השגת שליטה על המחלה והפסקת הופעת פצעונים חדשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו