מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וטליגויעקב21/12/2011
שלום
אבקש לדעת , אחד הטיפולים במחלת הוטליגו הוא שימוש בפותוטרפיה , האם המכונות שיזוף שנמצאות במכוני היופי יתנו את אותו אפקט של המכונות שנמצאות בבתי חולים השונים ? ( השאלה נובעת מהריחוק הגאוגרפי מבתי החולים )
תודה
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו כשיבוא המשיח יבוא הריפוי
גיא22/12/2011ויטיליגו היא מחלה בלתי הפיכה
כל טיפול שתקבל לויטיליגו כרוףך בסבל גופני ונפשי קשים.
ברוב המקרים אתה תצטרך לעשות הקרנות משך שנה לפחות וברוב המקומות הפיגמנט לא יחזור למרות ההקרנות.
צר לי לאכזב אותך אך לאחר שתסיים את הפוטותרפיה המצב
יחזור לקדמותו - כל הכתמים שקבלו פיגמנט יחזרו להיות לבנים כחודשיים אחרי הסיום !
לצערינו ויטיליגו היא מחלה בלתי הפיכה והריפוי שלה יהיה רק באחרית הימים כשהמשיח יבוא כי כל הנושא מערב הרבה מאד גנים שהתגלו ולא ניתן לתקן גנים
באמצעות תרופות אלא זה חזון אחרית הימים של הרפואה כמו שאמרתי לך
כ-ש-י-ב-ו-א ה-מ-ש-י-ח .
הבעיה גנטית ולא ניתן לרפא אותה באמצעות תרופה כזו או הקרנות כאלה ואחרות.
אני חולה ויטיליגו ותיק שעבר פוטורפייה גם כן עם שיפור משמעותי וכיום רוב הגוף שלי חזר למצב של חוסר פיגמנט לאחר שהפסקתי את הפוטותרפיה.
אם היית טורח לחפש היית מוצא כבר את התשובה של דר' ליפשיץ
הנה כאן.
לצערי אין טיפול יעיל לויטיליגו....
ד''ר אריה י. ליפשיץ
18:13 10.08.10
...יותר מכך, ויטיליגו של הקצוות (אצבעות וכפות הידיים, אברי המין, מרפקים, ברכיים וסביב הפה והעיניים) עמידה יותר לכל צורות הטיפול. שימוש בסטרואיד חזק למריחה או הקרנת UV מסכנים את הבריאות.
דרמקולור או תכשיר הסתרה אחר דוגמת Lydia O'Lyrie יעילים להסתרת כתמי ויטיליגו על הידיים והפנים אך איני מכיר את יעילותם בשימוש על אברי המין.
תצטרך כנראה להצטייד בכל האסרטיביות שברשותך ולהסביר לבנות זוגך שמדובר בתופעה לא מידבקת.
ד''ר אריה י. ליפשיץ
מומחה למחלות עור ולמחלות מין
ז'בוטינסקי 155 רמת גן-מכבי ומאוחדת. כללית מחוז י-ם 057-2121322
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטליגו - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011ראה תשובתי בפורום השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)