מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה וקונדילוקסיוסי24/12/2011
לפני כמה חודשים הייתי אצל רופאת עור שאיבחנה לי קונדליומה וצרבה את הנגעים עם חנקן נוזלי.
מאז הופיעו נגעים נוספים וטיפלתי עם קונדילוקס (פעמיים ביום למשך 3 ימים, 4 ימים הפסקה וחוזר חלילה במשך חודש) אבל משום מה לא כל הנגעים נעלמו. יצא לי לחזור על הטיפול בקונדילוקס כבר 3 פעמים עם חלק מהנגעים, האם יתכן שהקונדילוקס איבד את האפקטיביות? האם יש תרופה אחרת בסגנון של קונדילוקס שעשוייה לעזור? האם יש מניעה להמשיך עם הטיפול בקונדילוקס מעבר לתקופה של 4 שבועות?
תודה רבה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה וקונדילוקס - תגובה
ד''ר אכי פרידמן24/12/2011הקונדילוקס יכול להיות יעיל בשימושים חוזרים. ניתן לטפל גם במשחת אלדרה. אין להתפלא לגבי נגעים השבים ומופיעים מכיוון שהתופעה היא ויראלית במהותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התפלאתי שהם חוזרים
יוסי25/12/2011יותר מפריע לי שנראה כאילו הקונדילוקס לא משפיע. אנסה להמשיך מעבר לארבעת השבועות ואראה מה קורה.
אני מניח שהמשחה השניה שציינת גם דורשת מרשם, נכון?
האם היא יותר יעילה מהקונדילוקס?
המון תודה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות מומלצות לקונדילומה
גיא25/12/2011יש שתי משחות צמחיות מאד טובות לקונדילומה שמחסלות את הוירוס.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר עם המידע שאתה צריך.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קונדרמה מומלץ ביותר לקונדילומה
אסף05/03/2013מבן כל המשחות לקונדילומה קרם קונדרמה הכי יעיל בחיסול
הוירוס עצמו שזה לא קיים ברפואה קונבציונלית.
כל מי שיש לו נסיון יודע שלייזר וצריבה רק גורמים לצלקות
ולהכפלת כמו הקונדילומות אני מדבר מנסיון אישי שבו הסרתי 3 פעמים
בלייזר את הקונדילומה אצל דר' שרגא וכסלר חלבן הכספים תאב הבצע
גם תחקיר כל בו טק קבע כי הוא מפזר אבחנות שוא וגובה אלפי שקלים ללא הצדקה
ןאחרי הסרת הלייזר אצל שרגע וכסלר הקונדילומה חזרה במקומות חדשים.
לפני חודשיים התחלתי להשתמש בקרם קונדרמה וכיו אין זכר לשום יבלת.
ממליץ בחום למרות שזו הוצאה כספית פרטית זניחה.
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?