מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פין צורבעעע21/01/2012
היי, לאחרונה קיימית יחסי מין עם בן זוגי בפעם הראשונה ללא קונדום(לפני זה קיימנו יחסי מין פעמים רבות עם קונדום בלבד), יש לציין שהייתי ביום האחרון של המחזור והיה לי דימום חלש מאוד.
שניה לפני שגמר הרגיש בן הזוג שלי צריבה חזרה מאוד בפין, כחצי שעה לאחר מכן כשאר נטל שתן צרב לו הפין בצורה בלתי נסבלת. אחרי זה התלונן על כאבים באזור.
מה קרה שם?? אני בפאניקה, אני יודעת שעברתי בדיקות דם לפני שהסכמתי לקיים יחסי מין בלי הקונדום על מנת לוודא שהכל תקין מבחינת מחלות מין, וכמו כן ביצעתי בדיקת איידס , ביקרתי אצל הרופא נשים לאחרונה כי סבלתי מהפרשות והוא אמר לי שמדובר בפטרייה שכיחה, וקיבלתי טיפול .
עשיתי הכל על מנת לוודא שאני לא מהווה סכנה לבן זוגי, אז מה פשר העניין הזה?
אני מאוד לחוצה, הוא אומר שהוא לא הרגיש כלום לפני זה, שהכל היה תקין....
הכל השתנה בשניה לפני שגמר.. מה אוכל לעשות? מה הוא אמור לעשות?
אודה מאוד לתשובתך... אנא התייחס לפנייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
עעע21/01/2012הוא ביצע בדיקות ם לאחרי זה והכל היה תקין... מחכים לתוצאות של בדיקות שתן
יש את כל התסמינים, כנראה שמדובר בדלקת בדרכי השתן..
השאלה היא אם הוא יכל להדבק ממני? בגלל הדם של המחזור? אפילו שאני לא סובלת מדלקת?
והאם התגובה יכולה להיות כל כך מיידית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
ד''ר אכי פרידמן23/01/2012סבירות נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין צורב - תגובה
ד''ר אכי פרידמן23/01/2012ראי תגובתי בפורום השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין צורב - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/02/2012בן זוגך צריך לפנות לבדיקת רופא לבירור פשר הסימפטומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?