רוליד לטיפול בפצעים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוליד לטיפול בפצעים בגב
    אני
    07/02/2012

שלום רב, אני בת 37. יש לי פצעים בגב שכואבים לי ...לאחר ביקור אצל רופא עור, הוא נתן לי דיספטיל פורטה שלקחתי 3 ימים והפסקתי בגלל תופעות לוואי של בחילות ותחושת עירפול קלה. היום הייתי שוב והוא נתן לי לקחת רוליד 150 מ"ג במשך 20 יום , פעמיים ביום. הוא אמר לי שלתרופה זו כמעט ואין תופעות לוואי, אך מתוך מה שקראתי יש לה תופעות לוואי גם שנשמעות קשות. האם תרופה זו באמת מתאימה לפצעוניים תת עוריים כאלו. קראתי שלרוב נותנים תרופה זו כשיש דלקת ראות או ליחה/שיעול. האם צריך לעשות בדיקות דם כלשהם לאחר נטילת תרופה זו?
    האם מותר לקחת תרופה זו בשילוב דוסטינקס וויטמין די? האם יש עוד משהו שאפשר לעשות או מאכלים שכדאי להמנע מהם כדי למזער את הפצעים האלו. תודה מראש על תשובתכם בעניין,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוליד לטיפול בפצעים בגב

הוספת תגובה

• המלצה חשובה

טל
    08/02/2012

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

תגיעי לאתר מחלות עור אלטרנטיבי ברמה עולמית.
    יש שם משחות וטיפולים לבעיה שלך .
    את רואה בעצמייך כי כל טיפול שאת מקבלת מרופא עור הוא תופעות לוואי במקום לרפא - את לא הראשונה ולא האחרונה.

בהצלחה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוליד לטיפול בפצעים בגב - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    24/02/2012

רוליד הנה תרופה אנטיביוטית בטוחה יחסית ומעטות תופעות לוואי. לפי תכנת האיפוקרטס במחשב כף היד שלי - אין תגובה צולבת בינה לבין טוסטינקס או ויטמין D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו