מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאה בחורף!זוהר18/02/2012
שלום,
יש לי סבוריאה באזור הפנים כבר מספר שנים, בעיקרון זה מאוד בולט בחורף, ובקיץ זה כמעט נעלם.
השאלה שלי היא האם אני יכולה להשתמש בקרם סבוקלם (המליצו לי עליו, אמרו שזה עוזר) רק בתקופת החורף, וכשהשמש והקיץ חוזרים אני יכולה להפסיק להשתמש? זה בסדר? אני לא רוצה לפתח תלות בקרם הזה.
יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם סבורם הכי טוב בעולם לסבוריאה
אורן18/02/2012קרם סבורם הוא הדבר הכי טוב בעולם לסבוריאה
לדעתי אין לו תחליף .
הוא קיים ב 3 סוגים שצריך למרוח לפי ההוראות
והעור נראה מדהים.
חפש בגוגל – קרם סבורם
תגיע לאתר של המטפל שפיתח אותו
ויש שם המון תמונות המחשה של הטיפולים שאין דבר כזה בכל העולם.
לגבי סבוקלם זה לא יותר מקרם לחות
הוא לא מגיע לעשירית מהרמה של קרם סבורם ואין לו את ההשפעה
המדהימה של קרם סבורם לסבוריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זוהר18/02/2012תודה רבה אני אבדוק!
זה עדיין לא עונה על השאלה שלי? האם אני יכולה להשתמש בקרם רק בחורף כשהמצב מחמיר, ואז באביב להפסיק? אני לא רוצה לפתח תלות בקרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תלוי ברצונות שלך
אורית18/02/2012סבוריאה זו תופעה כרונית שלא שואלת
אותך מתיי להופיע.
היא יכולה להופיע הכל רגע אז מטפלים בה
כמו שאני עושה כי אני במקרה גם סובלת מסבוריאה
ומשתמשת בקרם סבורם שאוזכר כאן
שהוא בעניי המצאה עולמית לסבוריאה במקום המשחות
עם הסטירואידים שהיו רושמים לי רופאי עור ורק הזיקו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה את זה...
זוהר18/02/2012אני מבינה שאני לא צריכה להשתמש בקרם רק בתקופה מסוימת, אלא כל פעם כשהמחלה חוזרת.
אני אומרת שאם המחלה מתפרצת אצלי רק בחורף, האם זה בסדר להשתמש בקרם סבוקלם באופן זמני רק בחורף? או שאני חייבת להשתמש כל השנה גם כשהמחלה לא מתפרצת? האם אני מפתחת תלות בתכשיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה בחורף! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ19/02/20121. כן. כעיקרון ניתן לטפל בסבוריאה רק בתקופות ההחמרה
2. אין אפשרות "לפתח תלות" בסבוקלם. זהו תכשיר קוסמטי המכיל מיצוי של צמח האלוברה. בכל מקרה - תכשיר זה עבר מחקר רפואי כפול סמיות טוב ויעילותו פורסמה בעיתון רפואי מכובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תחליף לקרם סבורם
אורן19/02/2012קרם סבקלם זה לא יותר מתכשיר לחות
שלא מזיז לסבוריאה.
מאז שהתחלתי להשתמש בקרם סבורם
אין זכר לסבוריאה.
תחפשו בגוגל ואל תתצלו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
זוהר19/02/2012תודה רבה על התשובה דוקטור!
הבנת בדיוק מה שאלתי וענית בצורה ממוקדת ומקצועית, אני מאוד מעריכה את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?