מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת לאבחן...מישל06/03/2012
אני בת 23 ואני סובלת מנימים מורחבים בפנים וקצת כתמים (נמשים)
כבר מס שנים שאני באה לסירוגין לרופאת משפחה ורופאי עור ,ואף אחד מהם לא יכול לשים את האצבע שלו על העניין ופשוט מתייחס באדישות וכול אחד שולח אותי לרופא אחר מפאת חוסר הידע : רופא עור, רופא נשים, נירולוג וכו'.
שאלתי היא האם תסמינים שכוללים: הסמקה, האדמת העור במצבים של חום והתרגשות ובעוד מצבים שונים ברמת חום גבוהה מאוד וניכרת לעין, נימי דם מורחבים והרגשת עור מתוח כמעט כול הזמן, וחוסר יכולת להימצא במקומות חמים ולא מאווררים.
מוגדרים ומאובחנים כרוזציאה. ואם כן האם אפשר למגר את התופעה, שמעתי על טיפולים בלייזר , האם יש אמת בזה? האם זה עוזר? או רק מעלים את הנימים ולא את תסמיני גלי החום?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת לאבחן... - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/03/2012הסיבה השכיחה לבעייתך הנה נטיה (תורשתית) לרוזציאה. אם אכן זו האבחנה המתאימה לך אזי את סובלת מרוזציאה בדרגה 0.
לצערי לבעייה זו אין טיפול יעיל מלבד המנעות ככל האפשר מגורמים המעוררים את הנטיה להסמקה או שמחמירים אותה.
סיבות נוספות אפשריות הן הפרעה הורמונלית קשה שנובעת מגידול (קיים מס' מועט של אפשרויות) מפריש הורמונים. גידולים כאלה גורמים להתקפי הסמקה קשים, ניכרים וממושכים ומלווים גם בסימפטומים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?