מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה חמור ביותר בגיל 21נוגה07/03/2012
שלום רב, אני בחורה בת 21 סבלתי מאקנה קשה עוד מגיל 11 בערך, בגיל 14 נטלתי רואקוטן למשך חצי שנה (כלום מלבד זה לא עזר..) , התרופה מאוד עזרה, ועד לגיל 19 לא ראיתי בקושי פצעון אחד על הפנים..בצבא חזר לי מעט האקנה והחלטתי לקחת טיפול והרופא ורשם לי גלולות מסוג "דיאנה" , גם הן סייעו מאוד. לאחרונה החלפתי מספר גלולות עקב מיגרנה שהחמירה מאוד, והאקנה חזר תוך כדי ההחלפות, כאשר ראיתי שהמיגרנה לא חולפת הפסקתי לחלוטין ליטול גלולות (לפני חודש)- מאז, תקופה של חודש בלבד!!! הפנים שלי התמלאו אקנה כפי שלא היה מעולם.
אני בחורה נאה מאוד, מדגמנת לעתים .
המראה החיצוני שלי מאוד חשוב לי וזה נורא מפריע ,האם ייתכן מצב שמידה ואחליט ליטול גלולות משולבות מסוג "מליאן" יחול שיפור באקנה, או שמא כדאי לי לשוב לקחת רואקוטן?
תודה מראש!!!!! אודה לעזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה חמור ביותר בגיל 21 - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/03/2012הטיפול היחיד שיכול לרפא אקנה, ביחוד כזו שלא פסקה אחרי גיל 18, הנו רואקוטן.
לכ 15% מהמטופלים בקורס מלא (מינון מצטבר של 120-150 מג"ר תרופה לק"ג משקל גוף) נדרש קורס נוסף עקב חזרת המחלה.
כוון שטיפול בגלולה מסוכן יותר מרואקוטן וכוון שמטבע הדברים נוטים להפסיקו לצרכי הריון והולדה אני ממליץ לך לפנות שוב לרופא עור לטיפול בקורס חוזר של רואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?