אקנה בגיל 58??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגיל 58??
    יפעת
    07/03/2012

לאחרונה הופיעו לי פצעים על הפנים בעיקר על הלחיים, הרופא אמר שזה אקנה ורוזציאה. קיבלתי כדורים מינוקסילין.מה פתאום מופיע בגיל זה פצעים עד לפני כמה חודשים היה לי עור כמו של תינוק. האם האנטיביוטיקה לאחר לקיחתה, הפצעים יעלמו לאלתר??. מתי שהמזג האויר חם הפצעים בולטים יותר, אדומים יותר ומתרבים. אני מטופלת באלטרוקצין, ליפיטור 10 ווטמין די. האם יתכן מהאלטרוקצין החדש?? יש לי גם מעט סבוריאה בצידי האף.הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגיל 58??

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 58?? - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/03/2012

שלום יפעת,
    1. רוזציאה הנה מחלה שנוטה להופיע בגיל העמידה
    2. אין טיפול שמרפא רוזציאה. אני ממליץ למטופלי למרוח בקביעות ג'ל רוזקס. אם הטיפול בג'ל אינו מונע את חזרת הפצעונים קיימות חלופות טיפול נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 58?? - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/03/2012

שלום יפעת,
    1. רוזציאה הנה מחלה שנוטה להופיע בגיל העמידה
    2. אין טיפול שמרפא רוזציאה. אני ממליץ למטופלי למרוח בקביעות ג'ל רוזקס. אם הטיפול בג'ל אינו מונע את חזרת הפצעונים קיימות חלופות טיפול נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו