גירוד בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בכף היד
    גל
    28/03/2012

שלום רב בתי בת 3 החלה לגרד בכף היד, אחר כך גם בשניה שהסתכלתי מקרוב ראיתי על היד פצעים קטנטנים נקודות כאלו בצבע של העור לא רואים את זה ישר רק עם מתבוננים טוב, הייתי אצל רופא עור והוא נתן לה משחה שנקראת אלוקום, לא רציתי לתת לה את זה כי זה עם סטרואידים והחלטתי לנסות לשים לה דרמקומבין - אבל נראה שלא עוזר. איזה משחה ניתן לשים לה על מנת שזה יעבור? וכתוצאה ממה זה נגרם?
    אני מצרפת תמונה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בכף היד

הוספת תגובה

• המשך לשאלה לגבי גירוד ביד

גל
    08/04/2012

רציתי לומר שכל משחות הקורטיזון לא עוזרות בכלל לא אלקום , לא טרידרם, דרמקומבין.

מה ניתן למרוח לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזהרי מסטירואידים

אלה
    08/04/2012

תחפשי בגוגל - קרם סבורם
    תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית

ותזהרי מאד מאד במה שאתה עושה
    כשאת מורחת סטירואידים שלהם רק נזקים.
    את לא מודעת למה שאת עושה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בכף היד - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    09/04/2012

איני יכול לאבחן ע"ס התמונה.
    לידעתך גם דרמקומבין מכיל סטרואידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שואלת שוב

גל
    10/04/2012

אבל לפי התאור שלי מה זה יכול להיות מה האפשריות גם קיבלה לקחת פנסטיל בטיפות 3 ימים ולא עבר מה האופציות מהנסיון? גירוד בכפ היד המלווה בנקודות כאלו חיספוס ובעיקר הגרוד בבוקר , וכאשר היא קמה משנה בצהריים. במשך היום לא קורה אבל עדין רואים את הפצעי נקודות האלו.

מה האפשריות שיש לה מנסיון

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד נפתרה הבעיה של הבת שלך?

אירית
    25/05/2016

מה שאת מתארת יש לבת שלי....היא כמעט בת שלוש והתחיל הגרוד הזה עם הפריחה... רציתי לדעת מה קרה בסופו של דבר? מה מרחת לה? והאם רופא אבחן את זה?

תודה מראש, אירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו