כפות ידיים יבשות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות ידיים יבשות מאוד
    רונן
    09/05/2012

שלום רב,

אני בן 23. בימים האחרונים יש לי יובש בכפות הידיים כאשר אני מתקלח במים וסבון.

יש לציין כי אני משתמש בקרם "דרמסילק" שעוזר לי מאוד.

מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זו של כפות ידיים יבשות והאם קשור לסבון שאני משתמש במקלחת???

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות ידיים יבשות מאוד

הוספת תגובה

• פתרון פשוט

זויה
    20/05/2012

היי, הפתרון לזה מאוד פשוט, קודם כל צריך להבין מאיפה נובעת הבעיה. הבעיה נובעת מכך שהשכבה השומנית של העור נפגמת. איך היא נפגמת? על ידי דטרגנט (סבון).
    ברור שלא ניתן להפסיק לשטוף ידיים בסבון, אבל אפשר להחליף את הסבון בחומר שמנקה את העור והוא על בסיס שמן. יש שני מוצרים שאני מכירה בשוק שעושים את העבודה: אמול ובלינאום (שניהם קיימים בבתי מרקחת). אתה צריך להחליף לגמרי את סבון הידיים באחד מהם וכשאתה רואה שיפור להפחית את השימוש בהם בהדרגה. אגב זו אינה תרופה ואתה צריך להשתמש בזה כמה ימים ברצף כדי לראות שינוי. אני והמשפחה שלי השתמשנו באמול (אבל בלינאום אמור להיות אותו דבר).
    זה עזר לחמתי, ולגיסי מאוד והבעיה לא חזרה. בהצלחה ותעדכן אם זה עזר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו