מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוסקולוםאנונימי24/06/2012
שלום,
הרופא אבחן אצלי מוסקולום באמות.
הוא עשה לי צריבה במקום + רומל 3 שבועות פעם בלילה.
לאחר 3 שבועות לבוא לבדיקה.
שתי שאלות:
א) ראיתי שהמוסקולום התפתח לגפיים העליונות לאחר הביקור אצל הרופא אז התחלתי לשים את הרומל גם שם. האם צריך לעדכן אותו בנושא?
ב) בשתי מקומות ההגנה הראשונית של העור הוסרה בעקבות הרומל וכל פעם שאני שם רומל במקום שם מתגלד פצע מחדש. האם להפסיק לשים רומל במקום עם הפצע? או להמשיך בגלל המוסקולום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה למולוסקום כמובן
אנונימי24/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ לך על משחות שמחסלות מולוסקום
שגיא25/06/2012בוודאי שהמולוסקום יתפשט.
כי כל הסרה שלו כפי שרופא העור עושה גורמת לו להכפיל את עצמו.
מה עושים ?
מה שאני עשיתי.
תכנס לגוגל ותחפש - מולוסקום טיפול
תגיע לאתר מחלות עור אלטרנטיבי אצלו קבלתי משחות שחיסלו לי את המולוסקום.
אל תתבלבל - הכוונה לא לטיפול הומאופטי של כרמית ברלין שאין לו שום תועלת.
שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסקולום - תגובה
ד''ר אכי פרידמן29/06/2012התופעה היא ויראלית ולכן מדבקת.
אין לטפל בורומל על עור פצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסקולום
תמי שרעבי12/07/2012שלום,
לבני הצעיר, בן שמונה וחצי יש מוסקולום.
זה התחיל מאחד בעורף. הלכנו לרופא עור שטען כפי שנכתב כאן שזה ויראלי ואין מה לעשות. נתן לנו את הנוזל הזה שנכתב כאן בהודעה למעלה, אך ללא הועיל..
מאז הגוף של בני התמלא בעוד רבים כאלה. היינו שוב אצל הרופא וטען אותו דבר. טען שאין מה לעשות, שהוא יכול לשרוף את זה אבל חבל כיוון שזה יגדל מחדש.
אני מבקשת להבין עלי לתת לגופו של בני להתמלא בכאלה עד שאלוהים יודע מתי זה יפסיק? אם בכלל? האם אין שום דרך לטפל בזה או לפחות לעצור את יציאת החדשים??אדמח לתשובה.
תודה רבה,
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמולוסקום יש ריפוי
דנה14/07/2012תמי
על גוגל שמעת ?
אם לא שמעת את צריכה לבקש עזרה ממישהוא שמבין בזה.
את צריכה להכנס לגוגל ולהקיש שם - טיפול במולוסקום
תקבלי את האתר של המטפל שפיתח את המשחות למולוסקום
שהם משחות מדהימות ברמה עולמית ואז הבן שלך לא יסבול יותר מהמחלה הזו.
תפעלי במקום לקטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?