פטרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת
    שיר
    30/06/2012

שלום רב,
    אני בת 29 וסובלת שנים רבות (!) מפטרת בכפות הרגליים (ובין האצבעות) ובכל ציפורני הרגליים. הציעו לי טיפול בכדורים אך סירבתי בשל הסיכון לפגיעה בכבד. טופלתי בעבר במשחות שהקלו על מצבי, אך כעת חזר המצב לקדמותו ואני סובלת מחתכים בין האצבעות ומגירודים נוראיים ! בנוסף השתמשתי בלק לציפורניים "לוסריל" אך לא חל כל שינוי במצב הפטרת. כעת המליצו לי על לק נוסף לטיפול בפטרת הציפורניים "Mycoster 8%". מה הסיכויים להעלמת הפטרת בשימוש בלק הזה? האם אוכל לקבל המלצות נוספות להעלמת פטרת הציפורניים (מה בנוגע לטיפול בלייזר? ) ?
    בנוגע לפטרת בעור אני מבינה שנותר רק להמשיך בשימוש במשחות?
    ועוד שאלה: בשימוש בלק Mycoster 8% (שימוש יומיומי) האם בכל פעם שאני מורחת את הלק, עליי להסיר מהציפורניים את הלק הקודם? (לא רשום זאת בהוראות השימוש, אבל זה נראה הגיוני..) בנוסף זכור לי שבשימוש ב"לוסריל" לכל מריחה היתה ערכה לשימוש חד פעמי. לעומת זאת בלק Mycoster 8% יש מברשת רב פעמית. אם כך, זה לא מוריד את הסיכויים להחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת

הוספת תגובה

• פטרת רגליים וצפרניים המלצה

בני
    30/06/2012

לא ממליץ לך על לייזר כי העלות גבוה הפטרת חוזרת.
    לייזר לא יעיל לכף הרגל כי ממנה באה ההדבקה לצפרניים.
    לפטרת כף הרגל יש נטייה כרונית ולא תוכלי להעלים אותה גם אם תקחי כדורים.
    אני נמצא כעת בטיפול אלטרנטיבי שמכיל משחה וכמוסות צמחיות שאני שותה
    וכבר חודש שאין לי פטרת ברגל בכלל !!!
    סבלתי קשה מהגרודים שלה.
    הטיפול לא זול אבל שווה כל אגורה לעומת מה שקבלתי מרופאי עור.
    את רצונך בפרטים של הטיפול אז תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    זה אתר האינטרנט של המטפל.

בברכה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו