מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרתשיר30/06/2012
שלום רב,
אני בת 29 וסובלת שנים רבות (!) מפטרת בכפות הרגליים (ובין האצבעות) ובכל ציפורני הרגליים. הציעו לי טיפול בכדורים אך סירבתי בשל הסיכון לפגיעה בכבד. טופלתי בעבר במשחות שהקלו על מצבי, אך כעת חזר המצב לקדמותו ואני סובלת מחתכים בין האצבעות ומגירודים נוראיים ! בנוסף השתמשתי בלק לציפורניים "לוסריל" אך לא חל כל שינוי במצב הפטרת. כעת המליצו לי על לק נוסף לטיפול בפטרת הציפורניים "Mycoster 8%". מה הסיכויים להעלמת הפטרת בשימוש בלק הזה? האם אוכל לקבל המלצות נוספות להעלמת פטרת הציפורניים (מה בנוגע לטיפול בלייזר? ) ?
בנוגע לפטרת בעור אני מבינה שנותר רק להמשיך בשימוש במשחות?
ועוד שאלה: בשימוש בלק Mycoster 8% (שימוש יומיומי) האם בכל פעם שאני מורחת את הלק, עליי להסיר מהציפורניים את הלק הקודם? (לא רשום זאת בהוראות השימוש, אבל זה נראה הגיוני..) בנוסף זכור לי שבשימוש ב"לוסריל" לכל מריחה היתה ערכה לשימוש חד פעמי. לעומת זאת בלק Mycoster 8% יש מברשת רב פעמית. אם כך, זה לא מוריד את הסיכויים להחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת רגליים וצפרניים המלצה
בני30/06/2012לא ממליץ לך על לייזר כי העלות גבוה הפטרת חוזרת.
לייזר לא יעיל לכף הרגל כי ממנה באה ההדבקה לצפרניים.
לפטרת כף הרגל יש נטייה כרונית ולא תוכלי להעלים אותה גם אם תקחי כדורים.
אני נמצא כעת בטיפול אלטרנטיבי שמכיל משחה וכמוסות צמחיות שאני שותה
וכבר חודש שאין לי פטרת ברגל בכלל !!!
סבלתי קשה מהגרודים שלה.
הטיפול לא זול אבל שווה כל אגורה לעומת מה שקבלתי מרופאי עור.
את רצונך בפרטים של הטיפול אז תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר האינטרנט של המטפל.
בברכה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?