מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד מעין "אקסמה" באזור הישבןדנית05/07/2012
שלום רב,
אני סובלת
מזה כחצי שנה ,באזור הישבן בצד השמאלי בלבד באזור הפנימי שקרוב לפי הטבעת,
(לא האזור החיצוני של הישבן),מגרוד, עור אדום, ולאחרונה אני רואה שהאזור האדום הופך להיות בעל עור קשה לבן ועם מעין קשקשת.
התחושה של גרוד , שורף ולא נעים.
התופעה רק בצד שמאל.
אני מורחת משחות ששמים לתינוקות כדי למנוע רגישות מהחיתול.
לפעמים הדבר מקל על הרגשת הגרד.כמו כן משמשת במגבונים ללא בישום כדי להקל.
שאלותי העיקריות ואודה לתשובה מעבר להצעה ללכת להבדק אצל רופא עור,:
האם התופעה הזו היא כתוצאה מרגישות לבד של התחתונים?
יש לזה שם (השערה)?
והכי חשוב מה הטיפול והאם המישחה שאני מורחת כבר חצי שנה לא גורמת לנזק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות מדהימות למצבי אקזמה
תמי05/07/20122 משחות מדהימות לאקזמה שהחולים חייבים לדעת על קיומם
אלו משחות מדהימות .
תכנסו לגוגל ותקישו - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעו לאתר מחלות עור עולמי עם תמונות .
לא למרוח סטירואידים כי מהם רק תראו נזקים.
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד מעין "אקסמה" באזור הישבן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/07/2012עליך לפנות לבדיקת רופא עור, בעיקר בשאלת זיהום פטרייתי של עור העכוזים. הסיכון לכך מוגבר אם את סובלת גם מפטרת עור הרגלים או פטרת ציפרני הרגלים (אנו מסיעים את המחולל מהרגלים כלפי מעלה בעת שאנו לובשים תחתונים או מכנסיים).
הערה: במקרה כזה, כוון שהמחולל חודר לזקיקי השיער ותכשירים שמורחים על העור אינם חודרים לשם, נדרש טיפול בטבליות להשרות ריפוי. טיפול במשחות יאפשר הקלה זמנית אך לא ריפוי מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
דנית08/07/2012תודה לגבי התשובה,
אך-
אני לא סובלת ולא סבלתי מעולם מפיטריה כלשהי בצפורניים או במקום אחר.
לכן לא ניראה לי שזו הדבקה ממקום אחר בגוף שלי.
ייתכן שזה משהו חדש. ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה לתשובה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/07/2012דנה, האמור בפורום אינו מהווה חלופה לצורך לפנות לבדיקת רופא עור!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?