אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנאלי
    קים
    13/08/2012

שלום
    בן זוגי מחדיר לפי הטבעת שלי שפורפרת של קרם גוף קטן ( כמו של הבתי מלון 50 מי"ל ) הוא מחדיר את השפורפרת לפי הטבעת ואז לוחץ עליה וכל הקרם נכנס פנימה. ורק אח"כ הוא חודר אליי. האם זה מסוכן זה יכול לעשות נזק הקרם שחודר פנימה ? אני לא מרגישה כאבים ולא מרגישה משהו מיוחד לאחר מכן.אני מרגישה שהקרם נכנס. אנחנו עושים זאת כבר כמה חודשים בערך פעמיים בשבוע וכל פעם עם אותה הכמות של הקרם. ( שפורפרת חדשה בכל פעם ) האם יש בזה סיכון מסויים לגוף שלי ? הקרם יכול להיכנס לגוף דרך פי הטבעת ? זה יכול להזיק ? תודה רבה על תשובתך. קים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנאלי

הוספת תגובה

• אנאלי - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    16/08/2012

קרמים המיועדים לשימוש חיצוני אינם מיועדים להחדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאלי- המשך

קים
    17/08/2012

תודה רבה, במה כן אפשר להשתמש להחדרה ?.. והאם זה יעשה לי נזק השימוש בקרם שהחדרנו שכבר נעשה ?...( למעי או משהו ..?...) תודה רבה שוב.קים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוגך אדם חולה

ירין
    17/08/2012

בשלב כזה או אחד פי הטבעת שלך יתרחב ויתחילו לך
    פליטות שמהם לא תצאי לעולם.

הצורך לחדירה בפי הטבעת הוא ביטוי לאגרסיות של בן זוגך ואת נכנעת לו.
    שלא נדבר על זיהומיפ פטרתיים שיתפחו שם בהמשך שגם מהם לא תצאי.
    בן זוגך אדם חולה שעל חשבון בריאותך הוא מספק את תאוותו אלא אם כן גם את אישה חולה שחייבת שיזיינו אותה בתחת.

גם אם תתפללי אכי פרידמן לא יענה לך פעמיים לשאלת ההמשך.

בהמות בקרבנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו