מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנאליקים13/08/2012
שלום
בן זוגי מחדיר לפי הטבעת שלי שפורפרת של קרם גוף קטן ( כמו של הבתי מלון 50 מי"ל ) הוא מחדיר את השפורפרת לפי הטבעת ואז לוחץ עליה וכל הקרם נכנס פנימה. ורק אח"כ הוא חודר אליי. האם זה מסוכן זה יכול לעשות נזק הקרם שחודר פנימה ? אני לא מרגישה כאבים ולא מרגישה משהו מיוחד לאחר מכן.אני מרגישה שהקרם נכנס. אנחנו עושים זאת כבר כמה חודשים בערך פעמיים בשבוע וכל פעם עם אותה הכמות של הקרם. ( שפורפרת חדשה בכל פעם ) האם יש בזה סיכון מסויים לגוף שלי ? הקרם יכול להיכנס לגוף דרך פי הטבעת ? זה יכול להזיק ? תודה רבה על תשובתך. קים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאלי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן16/08/2012קרמים המיועדים לשימוש חיצוני אינם מיועדים להחדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי- המשך
קים17/08/2012תודה רבה, במה כן אפשר להשתמש להחדרה ?.. והאם זה יעשה לי נזק השימוש בקרם שהחדרנו שכבר נעשה ?...( למעי או משהו ..?...) תודה רבה שוב.קים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוגך אדם חולה
ירין17/08/2012בשלב כזה או אחד פי הטבעת שלך יתרחב ויתחילו לך
פליטות שמהם לא תצאי לעולם.
הצורך לחדירה בפי הטבעת הוא ביטוי לאגרסיות של בן זוגך ואת נכנעת לו.
שלא נדבר על זיהומיפ פטרתיים שיתפחו שם בהמשך שגם מהם לא תצאי.
בן זוגך אדם חולה שעל חשבון בריאותך הוא מספק את תאוותו אלא אם כן גם את אישה חולה שחייבת שיזיינו אותה בתחת.
גם אם תתפללי אכי פרידמן לא יענה לך פעמיים לשאלת ההמשך.
בהמות בקרבנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?