הרפס שפתיים עקשן ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס שפתיים עקשן ביותר
    אבי
    17/08/2012

שלום רב.
    אני סובל כבר 20 שנה מהרפס בשפתיים שהיה מופיע עד לפני שנה וחצי בתדירות של בערך פעם בשנה.בד"כ עם הופעת הנגע הייתי לוקח כדורים של זובירקס למשך 5 ימים דבר שאיכשהוא עוזר קצת לקצר את משך המחלה.
    לצערי בשנה וחצי האחרונות הנגע התחיל להופיע בתדירות של פעם בחודשיים ובהוראת רופא העור אשר מטפל בי התחלתי לקחת כדורי זובירקס לטיפול מונע.
    אני מוצא את עצמי לוקח כדורים בשנה וחצי האחרונות לתקופות ארוכות אך כל פעם שאני מפסיק לקחת את הכדורים אחרי חודש בערך מתפרץ לו אותו נגע מעצבן ואז שוב אני מתחיל הכל מהתחלה ולוקח שוב כדורים לטיפול מניעתי.
    בעיקרון אני לוקח כדורים לטיפול מניעתי לתקופה של בערך 4 חודשים ויורד לאט לאט במינון עד שמפסיק בהוראת הרופא.
    אני כבר מיואש מהכדורים האלה ולא רוצה "לחיות" על כדורים.יש לציין שבזמן לקיחת הכדורים לא מתפרץ אותו נגע.
    רציתי לדעת....
    1.איזה טיפול מונע אחר אפשר לקבל חוץ מהכדורים הנ"ל?
    2.האם חומצת אמינו L.LIZILE שמדברים עליה בפורומים למיניהם היא אכן טובה לטיפול מניעתי?
    3.האם כדורי וולטרקס עושים את העבודה יותר טוב מהזובירקס?
    4.מה היית מציע לי באופן כללי לעשות ואיך לטפל כדי להתפטר מהופעת הנגעים הללו?
    תודה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס שפתיים עקשן ביותר

הוספת תגובה

• פתרון מומלץ להרפס

אור
    17/08/2012

אתה יכול לנסות טיפול אלטרנטיבי שמחסל נגיפים
    אבל זה לא בסל הבריאות אלא בעלות פרטית.

תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    זה האתר למחלות עור.
    שם יש פתרונות שאפילו בעוד 100 שנה לא יהיו לרופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס שפתיים עקשן ביותר - תגובה

ד''ר אכי פרידמן
    22/08/2012

1. אין
    2. ניתן לנסות
    3. אותה יעילות
    4. הדרך שנקט הרופא שלך הולמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו