צלקת אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת אקנה
    דני
    24/08/2012

שלום, אני נער בן 16, כבר הרבה זמן היה לי אקנה, אבל בזמן האחרון זה החמיר מאוד.
    אני לוקח משחות, אבל פתאום ראיתי שיש לי צלקות, אשמח אם תגידו לי אם אפשר יהיה להעלים את הצלקות מתישהו או שהם ייעלמו לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת אקנה

הוספת תגובה

• צלקת אקנה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    26/08/2012

השאלה הנה האם מדובר בכתמים של כלי דם מורחבים באזור החלמת פצעוני האקנה או שמדובר בצלקות שניתן למששן במגע.
    בכל מקרה, הטיפול הטוב ביותר לצלקות הנו מניעתן. אם אתה סובל מאקנה חמורה שנוטה להותיר צלקות - עליך לפנות לרופא עור בשאלת אפשרות טיפול באיזוטרטינואין (רואקוטן \ קורטן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דני
    26/08/2012

אפשר להרגיש את השקעים בעור.
    אין דרך אחרת מלבד טיפון ברואקוטן?
    לפני מספר שנים לקחתי את הכדורים האלו והם גרמו לי ליובד חמור בעיניים ובפנים וגם לירידה באיכות הראיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי

ליאר
    30/08/2012

כמה מ''ג של ראקוטן לקחת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו