עור אדום ושורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור אדום ושורף
    מיטל
    21/09/2012

שלום,
    אחרי לידה נהיתה לי אדמומיות מסביב לשפתיים תחתונות וזה שורף ומגרד. הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שזה לא קנדידה או משהוא שקשור לתחום שלו, אבל נתן לי קרם בשם דרמקומבין ואמר שאם זה לא יעזור, לפנות לרופא עור. שמתי קרם במשך 7 ימים לפי המלצה וזה אכן עזר, אך אחרי כמה ימים האדמומיות חזרה מלווה בגירוד כמו מקודם. כמו כן כשנוגעים בזה, אז מרגישים שהעור מאוד חם,כאילו רותח. נזכרתי כי אחרי לידה עשו לי תפרים בגלל חתך חיץ ועל מנת להקטין את הכאב, נתנו לי מגנזיום (Sodium sulfate) כדי להניח על האיזור. ברצוני לציין כי לפני הלידה אף פעם לא היה לי משהו כזה. אודה על העצה מה זה יכול להיות וכיצד אפשר לטפל בזה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור אדום ושורף

הוספת תגובה

• עור אדום ושורף - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    24/09/2012

לפנות שוב לבדיקת רופא נשים או לחליפין לבדיקת רופא עור.
    הסבר אפשרי: דרמקומבין הנו תכשיר שמכיל 3 תרופות, סטרואיד (נגזרת קורטיזון), אנטיביוטיקה ותרופה אנטיפטרייתית. הסטרואיד מפחית תגובת דלקת באופן זמני אך לא מרפא את סיבת הדלקת ולכן צפויה חזרת הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו