מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהאביב24/09/2012
שלום רב,
שמי אביב, בן 28, לפני כשנתיים נדבקתי מהאקס שלי בקונדילומה בתוך פי הטבעת(בדפנות).
בהתחלה טיפלתי בהן באמצעות שריפתן עם חומר שנקרא קונדילוקס וכעבור זמן מה כשזה לא עזר, רופא העור שלי החליט לשלוח אותי לניתוח. זמן ההחלמה היה ארוך, מתיש ומתסכל.
כעבור מס' חודשים שוב חזרו לי מס' יבלות שאותן שרפתי באמצעות חומר שנקרא "פנול"(נראה לי), ומאז לא חזרו היבלות.
שאלתי היא כזאת- מה זה אומר לגביי, שכיום אין לי יבלות- זה אומר שהנגיף חוסל ואינינו עוד בגופי? או שמה זה קיים אך רדום? אם היום אני רוצה לקיים יחסי מין עם הפרטנר שלי והרי גם קונדום לא מונע הדבקות מקונדילומה, מה עלי לעשות כדי למנוע את הידבקותו?
אודה לתשובתכם.
בברכה,
אביב
נ.ב
מצטער אותי שאין מודעות למחלות המין הנוספות, והדגש העיקרי הוא על נגיף האיידס בלבד. המסר שלי לכל מי שקורא את זה- הישמרו, היזהרו והיו מודעים - עברו עליי שנתיים של סיוטטט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/09/2012שלום אביב,
1. שימוש בקונדום יכול למנוע גם את רוב המקרים של הדבקה בקונדילומה ולא רק ב HIV
2. קיים סיכוי גדול שנרפאת ואינך נושא את הנגיף או מדבק אותו לאחרים אך רק הזמן יתן לכך תשובה.
3. בכל מקרה, יחסי מין אנאליים נוטים להיות מאוד מידבקים. לכן ההמלצה הגורפת הנה להמנע מיחסי מין אנאליים לא מוגנים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לשם...
אביב24/09/2012היי ד"ר,
רק לשם הבהרה, גם עם בן זוג חדש במערכת יחסים סגורה כמובן, נגיד בעוד מס' חודשים עד שנה, לא מומלץ לקיים יחסי מין ללא קונדום ? ( קצת מתסכל)
תודה,
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ?????
אביב25/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משחה מדהימה לקונדילומה
ירון27/09/2012את לא צריכה לסבול בכלל ולא חייבת להסתמך על רופא
עור כמקקור יחיד.
אני חיפשתי בגוגל פתרון לבעיית הסבוריאה בעור
וכך הגעתי לאתר מחלות עור אלטרנטיבי ברמה עולמית.
קבלתי ממנו משחה לסבבוריאה ומשחה לקונדילומה שחיסלה את היבלות
שהיו לי ולמרות שהם הוסרו 3 פעמים הם תמיד צמחו.
תחפשי בגוגל - קרם סבורם ותגיעי לאתר של המטפל.
יש שם את המידע על המשחה לקונדילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?