פטריית שמש איזור הקיפול במרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית שמש איזור הקיפול במרפק
    רועי
    09/10/2012

שלום שמי רועי אני בן 23
    מזה שלוש שנים כל קיץ יוצא לי כתמי שמש באיזור הקיפול במרפק,
    השנה זה החמיר לי ממש והתפשט על איזור הבטן הידיים
    זה ממש לא אסתטי, כאחד שמטפח את עצמו ומתאמן ודואג לחזות החיצונים שלי זה מציק לי נורא
    במשך כל השנים האלו ניסיתי את כל התכשירים האפשריים, שמפואים (ניזוראל, אגיספור), תמיסות, כדורים תרופות סבתא.... אך שום דבר לא עוזר.
    חשוב לציין כי בחודשים של האביב זה לא נראה אלא מתחיל לי בחודשים של אוגוסט עד הסתיו וזה מלווה בכתמים לבנים שלא משתזפים (צבע עורי הוא שחום)
    עוד דבר שברצוני לציין, אני מקדים תרופה למכה-> עוד לפני תחילת הקיץ אני מתחיל להשתמש בתכשירים בין 2-3 פעמים בשבוע כדי לנסות למנוע התחלה של הפטריה אך ללא הצלחה זה יוצא שוב
    מוכן לעבור כל טיפול כדי שזה יעבור... אם יש דבר כזה טיפול בלייזר אין לי מושג כל דבר שיכול להביא לפיתרון
    אודה לתגובתכם תודה רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטריית שמש

רוני
    10/10/2012

יש תמיסה צמחית שמחסלת אותה.
    תחפש אותה בגוגל באתר מחלות עור אלטרנטיבי.
    תנסה לחפש בגוגל - קרם סבורם

ככה תגיע לאתר.

בהצלחה.
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריית שמש - תגובה

ד''ר אסף מונסליזה
    15/10/2012

לא כל כתם לבן הוא בהכרח "פטרית שמש". יש אבחנה מבדלת ובפניה שלך חסרים פרטים לגבי בדיקות שאולי בוצעו (ביופסיה, תרבית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו