קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה
    שיר
    17/10/2012

שלום
    בת 29
    אני סובלת מקונדילומות כבר 3 שנים באיזור החיצוני של הפות - מסביב. הן באות והולכות. הייתי במעקב קולפוסקופי חצי שנתי - אח"כ זה הפך לשנתי וכעת התבקשתי לעשות פאפס כל שנה בלבד.
    פאפס אחרון מלפני 11 חודש תקין. קולפוסקופיה אחרונה מלפני 3-4 חודשים תקינה. היום הבחנתי בקונדילומה באיזור הפות - השפתיים החיצוניות - אבל בחלק הפנימי שלהן - איזור שאף פעם לא היה לי שם..... הרגשתי צריבה קצת בשתן וגם במגע מיני ולכן הסתכלתי לראות מה מציק לי שם והסתבר שיש שם מן פצעון כזה שנראה כמו קונדילומה.... התור לרופא צוואר הרחם הוא לא עוד שבועיים - האם זה בסדר לחכות לתור או שצריך ללכת לפני כדי להסיר את זה? מה זה אומר קונדילומה באיזור הזה? או שזה אותה משמעות כמו הקונדילומות האחרות שהיו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• משחה מומלצת לקונדילומה

דנה
    17/10/2012

לי היה סיפור דומה
    וכל הסרה שהסרתי היתה רק זמנית היבלות תמיד חזרו.
    בסופו של דבר מה שהעלים לי את הקונדילומה היתה משחה צמחית מדהימה שחיסלה את הוירוס.
    תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
    זה אתר מחלות עור ברמה עולמית.

מאחלת הצלחה ולא להתייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדילומה - תגובה

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    31/10/2012

נסי להקדים את התור לגינקולוג במרפאת צוואר הרחם או לקבוע במקביל תור לרופא עור לצורך איבחון מוקדם יותר של הנגע החדש אך כנראה שאין בכך דחיפות רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו